Indiorlar-zakote tostada
- 43169 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 324 16%
- Azukreak
- 1,6 2%
- Koipeak
- 15,88 23%
- Koipeak saturatuak
- 2.83 14%
- Gatza
- 0,88 15%
Prestaketa
Indioilar-bularkia prestatzeko: bol batean, nahastu espeziak oliba-olioarekin, eta blaitu erabat bularkia nahasketa guztiarekin. Estali paper begetala erabiliz, papillotea bailitzan, eta prestatu labean 180 ºC-tara, 40 minutuz. Utzi erabat hoztu dadin, eta laban zorrotz batekin, moztu bularkia xerra finetan.
Tostada prestatzeko: moztu ogi biribila ogi-xerrak eginez, isuri oliba-olioa bi aurpegitan, eta txigortu zartaginean edo txigorgailuan. Estali birrindutako ahuakatearekin, gazta-puska edo -hirukirekin eta indioilar-zakotearen xafla batzuekin. Amaitzeko, ehotu berri dagoen piperbeltz pittin bat bota eta, nahi bada, olio min pixka bat.
Tostada prestatzeko: moztu ogi biribila ogi-xerrak eginez, isuri oliba-olioa bi aurpegitan, eta txigortu zartaginean edo txigorgailuan. Estali birrindutako ahuakatearekin, gazta-puska edo -hirukirekin eta indioilar-zakotearen xafla batzuekin. Amaitzeko, ehotu berri dagoen piperbeltz pittin bat bota eta, nahi bada, olio min pixka bat.
Osoko ogiaren karbohidratoak eta zuntza ematen ditu, oliba-olioaren eta ahuakatearen gantz osasungarriak, eta, azkenik, indioilarraren kalitate handiko proteina eskaintzen ditu. Azken hori haragi zuria denez, gantz gutxi du.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 2 g ezkai
- 2 g oregano lehorra
- 2 g erromero lehorra
- 3 g piperrauts gozoa
- 3 g gatz
- 2 g piperbeltz beltza
- 800 g indioilar-bularkia
- 30 ml oliba-olio
- 2 unidades ahuakatea
- 24 g gazta
sReceta online en:
