Indiorlar-zakote tostada

  • 43169 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minututik ordubetera
Prezio
Prezio
Indiorlar-zakote tostada

Descargar

kcal
324 16%
Azukreak
1,6 2%
Koipeak
15,88 23%
Koipeak saturatuak
2.83 14%
Gatza
0,88 15%
4/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Indioilar-bularkia prestatzeko: bol batean, nahastu espeziak oliba-olioarekin, eta blaitu erabat bularkia nahasketa guztiarekin. Estali paper begetala erabiliz, papillotea bailitzan, eta prestatu labean 180 ºC-tara, 40 minutuz. Utzi erabat hoztu dadin, eta laban zorrotz batekin, moztu bularkia xerra finetan.

Tostada prestatzeko: moztu ogi biribila ogi-xerrak eginez, isuri oliba-olioa bi aurpegitan, eta txigortu zartaginean edo txigorgailuan. Estali birrindutako ahuakatearekin, gazta-puska edo -hirukirekin eta indioilar-zakotearen xafla batzuekin. Amaitzeko, ehotu berri dagoen piperbeltz pittin bat bota eta, nahi bada, olio min pixka bat.

Osoko ogiaren karbohidratoak eta zuntza ematen ditu, oliba-olioaren eta ahuakatearen gantz osasungarriak, eta, azkenik, indioilarraren kalitate handiko proteina eskaintzen ditu. Azken hori haragi zuria denez, gantz gutxi du.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 2 g ezkai
  2. 2 g oregano lehorra
  3. 2 g erromero lehorra
  4. 3 g piperrauts gozoa
  5. 3 g gatz
  6. 2 g piperbeltz beltza
  7. 800 g indioilar-bularkia
  8. 30 ml oliba-olio
  9. 2 unidades ahuakatea
  10. 24 g gazta

sReceta online en: