Kiwi eta angurri poloak
- 5069 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 57 3%
- Azukreak
- 9,00g 11%
- Koipeak
- 1,00g 2%
- Koipeak saturatuak
- 0,00g 3%
- Gatza
- 0,00g 1%
Prestaketa
Likuadora batean, gehitu sandia kubotan eta hazirik gabe, 10 g agabe-sirope, limoi-zukua eta likidotu pure bat lortu arte. Baztertu sortzen den aparra, eta bota nahasketa paletetarako 10 moldetan. Bete molde bakoitzaren edukieraren 2/3 inguru.
Banatu txokolate-txinparta txikiak molde bakoitzean, nahasketaren gainazalean, eta, paletentzako makilatxo bat erabiliz, egin presio leuna egin txinpartak nahasketan barnera daitezen. Ipini moldeak izozkailuan, eta izoztu gogortu arte.
Irabiatu jogurta 10 g agabe-ziroparekin.
Atera moldeak izozkailutik, eta kontu handiz, jogurt koilarakada bat isuri, gutxi gorabehera, sandia-geruzaren gainean molde bakoitzean, geruza uniforme bat eratuz. Izoztu berriro, estali gabe, 45 minutuz.
Bitartean, zuritu kiwiak. Transferitu pulpa zuku-makinara, agabe-ziroparen 10 g-rekin batera, eta xehatu pure bat lortu arte. Iragazi nahasketa.
Atera moldeak izozkailutik, eta isuri kiwi-purea jogurt-geruzaren gainera. Ipini berriro moldeak izozkailuan eta utzi, erabat solido geratzen diren arte.
Kalitate oneko proteinak, B taldeko bitaminak eta burdina ditu. Barazkiak dituenez zuntza eta bitamina eta mineral gehiago ditu errezetak, aparteko hornigaiak baitira barazkiak beti. Gantz askoko haragia denez, astean 2 anoa baino gehiago ez hartzea komeni da.
Osagaiak (10 pertsonak)
- 540 g angurri
- 30 g agabe ziropea
- 15 ml limoi-zukua
- 125 g jogurt naturala
- 370 g kiwi
- 15 g txokolatezko txinpartak
sReceta online en:
