Kiwi eta angurri poloak

  • 5069 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Prezio
Prezio
Kiwi eta angurri poloak

Descargar

kcal
57 3%
Azukreak
9,00g 11%
Koipeak
1,00g 2%
Koipeak saturatuak
0,00g 3%
Gatza
0,00g 1%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Likuadora batean, gehitu sandia kubotan eta hazirik gabe, 10 g agabe-sirope, limoi-zukua eta likidotu pure bat lortu arte. Baztertu sortzen den aparra, eta bota nahasketa paletetarako 10 moldetan. Bete molde bakoitzaren edukieraren 2/3 inguru. Banatu txokolate-txinparta txikiak molde bakoitzean, nahasketaren gainazalean, eta, paletentzako makilatxo bat erabiliz, egin presio leuna egin txinpartak nahasketan barnera daitezen. Ipini moldeak izozkailuan, eta izoztu gogortu arte. Irabiatu jogurta 10 g agabe-ziroparekin. Atera moldeak izozkailutik, eta kontu handiz, jogurt koilarakada bat isuri, gutxi gorabehera, sandia-geruzaren gainean molde bakoitzean, geruza uniforme bat eratuz. Izoztu berriro, estali gabe, 45 minutuz. Bitartean, zuritu kiwiak. Transferitu pulpa zuku-makinara, agabe-ziroparen 10 g-rekin batera, eta xehatu pure bat lortu arte. Iragazi nahasketa. Atera moldeak izozkailutik, eta isuri kiwi-purea jogurt-geruzaren gainera. Ipini berriro moldeak izozkailuan eta utzi, erabat solido geratzen diren arte.

Kalitate oneko proteinak, B taldeko bitaminak eta burdina ditu. Barazkiak dituenez zuntza eta bitamina eta mineral gehiago ditu errezetak, aparteko hornigaiak baitira barazkiak beti. Gantz askoko haragia denez, astean 2 anoa baino gehiago ez hartzea komeni da.

Osagaiak (10 pertsonak)

  1. 540 g angurri
  2. 30 g agabe ziropea
  3. 15 ml limoi-zukua
  4. 125 g jogurt naturala
  5. 370 g kiwi
  6. 15 g txokolatezko txinpartak

sReceta online en: