Zapo errea pesto-saltsa berdearekin
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
Prestaketa
Zapoa markatu eta zartaginetik aterako dugu. Zartagin berean baratxuri xehea eta tipula gehituko ditugu. Sueztitu eta, ondoren, ardo zuria gehituko dugu, guztia lodituz. Koilarakada irin gehituko dugu. Irina apur bat egingo dugu gordin gustua kentzeko. Ondoren, arrain-fumeta gehituko dugu nahi den testura lortu arte. Pestoa egingo dugu olioa eta perrexila, gazta eta almendrak birrinduta. Veloutéan gehituko dugu gorputza eta kolorea lortu arte. Velouté hori behealdean jarriko dugu eta gainean zapoa eta egositako barazkiak jarriko dizkiogu.
Osagaiak (4 personas)
- 200 g-ko 4 zapo anoa
- 300g arrain-fumet
- 1 tipula
- 1 baratxuri-ale
- 100 g ardo zuri
- Arrautzeztatzeko irina
- 40 g perrexil hosto
- 30 g almendra frijitu
- 30 g Grana Padano gazta
- 8 leka
- 6 zainzuri berde
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
