Noodle japoniarrak

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Noodle japoniarrak

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Katilu batean jarriko ditugu soja-saltsa, arroz-ozpina, jengibrea, gatz pixka bat eta piperbeltza. Tipula eta baratxuria frijitu, eta gerorako gordeko ditugu. Barrengorriak eta piperrak frijituko ditugu, eta katilu batean jarriko ditugu, soja-saltsarekin eta arroz-ozpinarekin. Gerorako gordeko dugu. Noodle-ak ur irakinean egosiko ditugu, paketean jartzen duen denboraz. Ur hotzarekin xukatuko ditugu, eta 1 edo 2 koilarakada sesamo-oliorekin nahastu, itsats ez daitezen. 2 koilarakada sesamo-olio berotuko ditugu zartaginean, su ertainean. Baratxuria eta tipula erantsiko ditugu. Tipula bigundu arte frijituko ditugu. Piper eta barrengorri marinatuak botako ditugu, eta 5-6 minutuz salteatu. Noodle-ak botako ditugu, eta dena irabiatu, osagaiak ongi nahasteko. Noodle-ak banakako katiluetan zerbitzatuko ditugu, eta sesamo-haziekin apaindu.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 1 pakete King Soba noodle, gehien gustatzen zaizun barietatekoak
  2. 3-4 koilarakada sesamo-olio
  3. 3 baratxuri-ale
  4. ½ tipula
  5. 3 katilu barrengorri
  6. 1 piper gorri
  7. 3 koilarakada soja-saltsa
  8. 2 koilarakada arroz-ozpin
  9. ¼ koilarakada jengibre-hauts
  10. Sesamo-haziak
  11. gatza
  12. piperbeltza

sReceta online en: