Arabako babarrun zuriak izokinarekin

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Arabako babarrun zuriak izokinarekin

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kcal
391 20%
Azukreak
8,33 9%
Koipeak
10,30 15%
Koipeak saturatuak
1,99 10%
Gatza
0,48 8%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Un plato completo de gran calidad nutricional es todo beneficios. Consumir una cantidad suficiente de legumbres es imprescindible para tener una alimentación saludable, y si además son de origen cercano, será más sostenible. La noche anterior ponemos en remojo las alubias en 2 litros de agua. Picamos las verduras y pochamos 15 minutos en una cazuela. Vertemos las alubias escurridas, agua hasta cubrir y cocemos 50 minutos. En el último momento ponemos el salmón en dados para que se cocine con el calor residual y servimos con perejil picado.

Lekaleek nutrizio-ekarpen bikaina egiten dute: proteinak, karbohidratoak, zuntza, kaltzioa, burdina, potasioa, magnesioa, fosforoa, zinka, E bitamina, azido folikoa eta B1, B3 eta B6 bitaminak. Horiez gain, izokinak gantz kardio-osasungarriak (omega 3), iodoa, selenioa, D bitamina eta B12 bitamina eransten dizkio platerari, baita E bitamina, B multzoko bitamina eta fosforo gehiago ere. Eta errezetak barazki errazio bat ere barne hartzen du.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 320 babarrun zuri egosiak
  2. 1 piper gorria
  3. 1 piper berde
  4. 2 baratxuri-atal
  5. 1 medio tipula
  6. 1 porrua
  7. 200 izokin ketua
  8. 12 oliba-olio birjina estra
  9.  gatz

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