Arabako babarrun zuriak izokinarekin
- 3166 bisita
- Eskualdea
-
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 391 20%
- Azukreak
- 8,33 9%
- Koipeak
- 10,30 15%
- Koipeak saturatuak
- 1,99 10%
- Gatza
- 0,48 8%
Prestaketa
Un plato completo de gran calidad nutricional es todo beneficios. Consumir una cantidad suficiente de legumbres es imprescindible para tener una alimentación saludable, y si además son de origen cercano, será más sostenible.
La noche anterior ponemos en remojo las alubias en 2 litros de agua.
Picamos las verduras y pochamos 15 minutos en una cazuela. Vertemos las alubias escurridas, agua hasta cubrir y cocemos 50 minutos.
En el último momento ponemos el salmón en dados para que se cocine con el calor residual y servimos con perejil picado.
Lekaleek nutrizio-ekarpen bikaina egiten dute: proteinak, karbohidratoak, zuntza, kaltzioa, burdina, potasioa, magnesioa, fosforoa, zinka, E bitamina, azido folikoa eta B1, B3 eta B6 bitaminak. Horiez gain, izokinak gantz kardio-osasungarriak (omega 3), iodoa, selenioa, D bitamina eta B12 bitamina eransten dizkio platerari, baita E bitamina, B multzoko bitamina eta fosforo gehiago ere. Eta errezetak barazki errazio bat ere barne hartzen du.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 320 babarrun zuri egosiak
- 1 piper gorria
- 1 piper berde
- 2 baratxuri-atal
- 1 medio tipula
- 1 porrua
- 200 izokin ketua
- 12 oliba-olio birjina estra
- gatz
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