Babarrun krema lore arrautzarekin eta piparra chutney-arekin

  • 1416 bisita
Eskualdea
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minututik ordubetera
Prezio
Prezio
Babarrun krema lore arrautzarekin eta piparra chutney-arekin

Descargar

kcal
196 10%
Azukreak
5,00g 7%
Koipeak
6,00g 10%
Koipeak saturatuak
1,00g 9%
Gatza
1,00g 17%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Birrindu babarrunak elikagai-prozesagailu batean, barazki-saldarekin batera. Bota gatza eta piperra, nahieran. Berotu kazo batean eta, beharrezkoa bada, irmotasuna lortzeko salda gehiago bota. Mantendu beroa. Moztu film plastikoa karratu forman. Kraskatu arrautza bat kontu handiz film plastikoaren gainean. Lotu zaku txiki bat eginez. Irakiten dagoen uretan egosi 3-4 minutuz. Atera uretatik, moztu plastikoa eta atera arrautzak plastikotik. Moztu piperrak brunoise eran. Kazo batean, berotu ura, azukrea eta ozpina, azukrea desegin arte. Gehitu piparrak eta kuminoa, eta su-motelean prestatu 10 minutuz. Gorde. Isuri krema plater bakoitzera, ipini lore formako arrautza, eta apaindu piparren chutney koilarakada batekin

Lekaleak onuragarriak dira osasunarentzat. Hori haien nutrizio-eduki ikusgarriaren ondorioz da: oso gantz gutxi, proteina eta zuntz ugari, eta bitamina eta mineral ugari, hala nola azido folikoa, B3, B2, B1, B6 eta E bitaminak, kaltzioa, burdina, potasioa, magnesioa, fosforoa, selenioa eta zinka.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 250 g babarrun pintak
  2. 150 ml oilasko-salda
  3.  piperbeltz
  4. 4 arrautza

Chutney de piparras

  1. 100 g piparra
  2. 20 g azukre beltza
  3. 50 ml ozpin
  4. 25 ml ur
  5.  komino hautsa

sReceta online en: