-
Gazpacho de melón con crujiente de jamón
- 2728 bisitak
-
EROSKI Natur brokoli-mokadutxoak
- 4558 bisitak
-
Mozzarella eta mendafin hostopilak.
- 353 bisitak
-
Krabarroka-pudinga pikillo-piperrekin eta mendrezkarekin.
- 2961 bisitak
-
Eskalibada-txigorkia kontserbako sardinekin
- 2153 bisitak
-
EROSKI fruta-zuku naturalezko koktel glutenik gabea
- 505 bisitak
-
Ahate-blok margotua pikuekin eta intxaurrekin
- 304 bisitak
-
Hummusa, Eroski SELEQTIA aperitiboak eta cruditéak daramatzan taula
- 246 bisitak
-
Eroski SELEQTIA Izokin keatuarekin eta guacamolearekin egindako entsalada potean
- 322 bisitak
-
Mozzarella, cherry tomate eta EROSKI antxoaz betetako oliba suabeen entsalada
- 304 bisitak
-
Pa amb tomàquet
- 1399 bisitak
-
Entrant d’humus o paté de cigrons
- 1630 bisitak
-
Hummus d’albergínia (mutàbal)
- 1425 bisitak
-
Azenarioak eta txitxirio erreak eztiarekin tahini-saltsan
- 331 bisitak
-
Ahuakatea labean arrautzarekin
- 1537 bisitak
- Nutri-score
-
Aguacate ao forno con ovo
- 1248 bisitak
-
Eroski NATUR antxoak ozpin-oliotan
- 252 bisitak
-
Barazki gordinak hummus-arekin
- 2260 bisitak
-
Boletus- eta foie-parmentierra
- 463 bisitak
-
Glutenik gabeko EROSKI Sannia gazta freskoa plantxan tomate- eta usanbelarr-onkailuarekin
- 734 bisitak
Errezeta gehiago: