Babarrun zuri gisatua kalabazarekin

  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Babarrun zuri gisatua kalabazarekin

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Jarri beratzen babarrunak bezperan. Eltzean: estali bi hatz gainetik ur hotzarekin eta jarri su bizian. Irakiten duenean, bota tipula eta porrua eta utzi su leunean 2 orduz. Ordu erdi falta denean, bota kalabaza. Presioko eltzean: bota ura, babarrunak estali gabe, eta jarri su bizian. Balbulak saltatzen duenean, jaitsi sua eta utzi 20 minutuz. Bota baratxuriz, piperrautsez eta EROSKI oliba olio birjina estra gordinez egindako erregosia.

Osagaiak (4 personas)

  1. 280 g EROSKI basic babarrun zuri lehor
  2. 400 g kalabaza fresko
  3. porru bat
  4. 2 baratxuri atal
  5. koilarakada bat piperrauts gozo
  6. 5 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
  7. gatza

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/