Guakamolea sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Guakamolea sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Ontzian jarriko ditugu tipula xehatuta, tomatea hazirik gabe eta zatituta eta martorria. Birrindu funtzioa sakatuko dugu. Nahastea ontzitik atera eta gerorako gordeko dugu. Ontzia garbitu gabe, ahuakatea erditik zatitu, hezurra kendu eta koilara batekin mamia atera eta ontzian botako dugu. Nahi dugun limoi-zuku eta gatz kantitatea botako dugu. Minutu batez 4. abiaduran birrintzeko programatuko dugu. Lehenago gorde dugun nahastea gehitu, gatz puntua doitu eta beste10 segundo programatuko ditugu 2. abiaduran, alderantzizko biraketan. Hozkailuan gordeko dugu. Tortilla bakoitza bi zatitan ebaki eta, ondoren, berriz zatituko dugu natxo formako hiruki txikitan. Zartagin batean oliba-olioa berotu eta urre-kolorea hartu arte frijituko ditugu natxoak. Paper xurgatzailearen gainean jarriko ditugu. Guakamolea etxean egindako natxoekin batera zerbitzatuko dugu.

Ingredientes (5 personas)

  1. 40 g tipula gorri
  2. 1 tomate
  3. 10 g martorri fresko
  4. 2 ahuakate umo
  5. 2 limoiren zukua
  6. Gatza nahierara
  7. 10 arto- edo irin-tortilla
  8. 300 g frijitzeko oliba-olio
  9. Paper xurgatzailea

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/