Espinacs amb panses i poma
- Primeiro prato
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menos de 30 minutosGA
- kcal
- 134 7%
- Azúcares
- 13 15%
- Grasas
- 5,8 8%
- Grasas saturadas
- 0,9 5%
- Sal
- 0,4 7%
Modo de preparación
Netegem i rentem els manats d'espinacs, tallem les fulles en trossos grans i traiem la tija. Remullem les panses prèviament durant una hora amb vi dolç. Posem una paella a escalfar, afegim l'oli d'oliva i daurem lleugerament la ceba tendra i el gra d'all, tot tallat a la brounoisse. Quan les hortalisses estiguin daurades, afegim les panses escorregudes del vi on s'han rehidratat i la poma trossejada a quadradets.
Saltem el conjunt fins que es caramel·litzi lleugerament i tot seguit afegim les fulles d'espinacs. Ofeguem ràpidament les fulles amb el saltat de la paella. Hi afegim el punt de sal i ho servim a l'instant.
Els espinacs són un aliment valuós; es caracteritzen pel seu contingut elevat en vitamina K, B9 i A. Són un aliment baix en calories i amb una gran quantitat de nutrients presents en la composició. Són font de ferro, calci, fibra, potassi, magnesi, fòsfor i proteïnes, a més de vitamines B3, B7, E i purines, per la qual cosa n'han de moderar el consum les persones amb nivells elevats d'àcid úric. Es prepara amb panses, la qual cosa aporta una gran quantitat de carbohidrats, fibra i sucres, a més de ferro, calci i vitamines A, C i B3. És una recepta amb poques calories i gairebé sense greix saturat.
Ingredientes (4 personas)
- 200 g d'espinacs frescos
- 50 g de ceba tendra
- 1 gra d'all
- 50 g de panses
- 100 g de pomes reineta
- 50 ml de vi dolç
- 30 ml d'oli d'oliva
- Una mica de sal
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/