Espinacs amb panses i poma

  • Primeiro prato
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menos de 30 minutosGA
Espinacs amb panses i poma

Descargar

kcal
134 7%
Azúcares
13 15%
Grasas
5,8 8%
Grasas saturadas
0,9 5%
Sal
0,4 7%
de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Netegem i rentem els manats d'espinacs, tallem les fulles en trossos grans i traiem la tija. Remullem les panses prèviament durant una hora amb vi dolç. Posem una paella a escalfar, afegim l'oli d'oliva i daurem lleugerament la ceba tendra i el gra d'all, tot tallat a la brounoisse. Quan les hortalisses estiguin daurades, afegim les panses escorregudes del vi on s'han rehidratat i la poma trossejada a quadradets. Saltem el conjunt fins que es caramel·litzi lleugerament i tot seguit afegim les fulles d'espinacs. Ofeguem ràpidament les fulles amb el saltat de la paella. Hi afegim el punt de sal i ho servim a l'instant.
Els espinacs són un aliment valuós; es caracteritzen pel seu contingut elevat en vitamina K, B9 i A. Són un aliment baix en calories i amb una gran quantitat de nutrients presents en la composició. Són font de ferro, calci, fibra, potassi, magnesi, fòsfor i proteïnes, a més de vitamines B3, B7, E i purines, per la qual cosa n'han de moderar el consum les persones amb nivells elevats d'àcid úric. Es prepara amb panses, la qual cosa aporta una gran quantitat de carbohidrats, fibra i sucres, a més de ferro, calci i vitamines A, C i B3. És una recepta amb poques calories i gairebé sense greix saturat.

Ingredientes (4 personas)

  1. 200 g d'espinacs frescos
  2. 50 g de ceba tendra
  3. 1 gra d'all
  4. 50 g de panses
  5. 100 g de pomes reineta
  6. 50 ml de vi dolç
  7. 30 ml d'oli d'oliva
  8. Una mica de sal

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/