Orada al forn amb minestra de verdures

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Orada al forn amb minestra de verdures

Descargar

kcal
259 13%
Azúcares
3,9g 4%
Grasas
17g 24%
Grasas saturadas
3g 13%
Sal
1g 15%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

En una safata de forn col·loquem les orades netes per dins de vísceres però senceres. Fem un parell de talls al llom de les orades i hi introduïm unes rodanxes de llimona, i les condimentem amb sal gruixuda i un rajolí d'oli d'oliva. A continuació les introduïm al forn a 180 ºC. Als 15 minuts ja estaran fetes (en funció de la mida). Les servim acompanyades de guarnició de minestra de verdures cuita durant 20 minuts en abundant aigua amb una mica de sal. Escorrem l'aigua de cocció i ho saltem en una paella amb oli d'oliva, uns grans d'alls daurats en aquest oli i una mica de pebre vermell.
L'orada preparada al forn resulta un plat molt saborós, ja que encara que es tracta d'un peix blanc (poc gras), les criades en piscifactoria tenen un contingut gras lleugerament superior, de sabor intens. La cocció al forn és una tècnica culinària acurada, especialment indicada per elaborar plats menys grassos, i resulta particularment interessant per als peixos més grassos, ja que gairebé no cal afegir-hi greix, de manera que gairebé no augmenta el valor energètic del plat. La guarnició de minestra de verdures, rica en nutrients reguladors com vitamines, minerals i fibra, converteix aquesta recepta en un plat molt saludable i indicat per a totes les persones, sanes o malaltes, excepte, lògicament, per a les que tenen al·lèrgia al peix.

Ingredientes (4 personas)

  1. 800 g orada (2 orades)
  2. 250 g minestra
  3. 2 grans d'all
  4. 60 ml oli d'oliva (6 cullerades)
  5. 1 llimona
  6. Julivert
  7. Pebre vermell dolç
  8. Una mica de sal

sReceta online en: