Gelatina de iogurt

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Gelatina de iogurt

Descargar

kcal
196 10%
Azúcares
31g 35%
Grasas
4,1g 6%
Grasas saturadas
2g 10%
Sal
0,1g 1%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Hidratem la gelatina en pols en mitja tassa d'aigua freda, que deixem al bany maria. Barregem el sucre i la llet i ho posem al foc. Quan bulli, ho retirem i deixem temperar. Batem i barregem la gelatina amb la llet tèbia, remenem fins que es dissolgui i, tot seguit, hi afegim el rovell d'ou i el iogurt natural. Ho aboquem en gotets individuals o en un motlle lleugerament engreixat per la part interior. Refrigerem fins que es qualli (mínim durant 8 hores) i tapat perquè no agafi olor ni sabor de la nevera. Desemmotllem o servim en els gotets individuals i guarnim amb uns trossets de fruites fresques.
El iogurt està catalogat com un aliment funcional pels diversos efectes beneficiosos i propietats que té sobre la salut humana. Entre les seves propietats nutritives destaca la presència de proteïnes, calci, potassi, iode, magnesi, fòsfor, sodi i vitamines A, B7, B9, B3, B12 i C. La gelatina, per la seva banda, és molt recomanable per a persones amb problemes digestius, ja que és un bon aliat contra la gastritis, els còlics o l'acidesa. La gelatina és proteïna pura juntament amb sals minerals, aigua i sucres. És una bona opció com a postres, però hem de tenir en compte la presència de sucres. Per descarregar una mica la presència de sucres simples, i alhora de calories, una manera senzilla és rebaixar la quantitat de sucre de la recepta, o eliminar-la completament i utilitzar edulcorants artificials.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 2 iogurts naturals
  2. 100 ml de llet
  3. 20 g de gelatina en pols o d'agar-agar
  4. 1 rovell d'ou
  5. 100 g de sucre
  6. 100 g de trossets de fruites fresques

sReceta online en: