Truita de formatge fresc, pebrots i pinyons
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 272 14%
- Azúcares
- 4,1g 5%
- Grasas
- 21g 31%
- Grasas saturadas
- 4g 21%
- Sal
- 1g 11%
Modo de preparación
Tallem els pebrots a dauets i els reservem.
Batem els ous en un recipient.
En una paella amb un raig d'oli calent, saltem els pinyons i els daus de pebrot verd i vermell. Una vegada saltats, hi donem un últim cop de calor amb el formatge fresc.
A continuació hi aboquem els ous batuts i, quan es comencin a quallar, hi afegim un pessic de sal i cargolem la truita o la tombem. Ens hem d'assegurar que la truita quedi quallada, però no seca.
De gustos no hi ha res escrit i innovar en la cuina no ha de ser complicat. N'hi ha prou amb tastar aquesta original recepta: una truita tradicional però amb formatge fresc, pebrots i la textura cruixent que proporcionen els pinyons saltats. Aquest plat és ideal com a aportació proteica d'alta qualitat, ja que la proteïna de l'ou és la millor. En fer-la amb formatge fresc, hi estem afegint encara més proteïnes de qualitat, a més de calci, sense aportar-hi més greixos, ja que en aquest cas el formatge fresc Sannia té un 0 % de matèria grassa. Els pinyons, a més d'originalitat, aportaran una mica de greix saludable. I com que també porta pebrot, hi afegim alguns beneficis de les hortalisses. En definitiva, una recepta original, saludables i que aporta varietat a les nostres truites. Per arrodonir-ho, la podem acompanyar amb un plat d'hortalisses: amanida, verdures a la planxa, gaspatxo...
Ingredientes (4 personas)
- 6 ous
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 300 g de formatge fresc batut natural Sannia
- Cibulet
- 40 g de pinyons
- 10 ml d'oli d'oliva
- Un pessic de sal
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
