Truita de formatge fresc, pebrots i pinyons

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Truita de formatge fresc, pebrots i pinyons

Descargar

kcal
272 14%
Azúcares
4,1g 5%
Grasas
21g 31%
Grasas saturadas
4g 21%
Sal
1g 11%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Tallem els pebrots a dauets i els reservem. Batem els ous en un recipient. En una paella amb un raig d'oli calent, saltem els pinyons i els daus de pebrot verd i vermell. Una vegada saltats, hi donem un últim cop de calor amb el formatge fresc. A continuació hi aboquem els ous batuts i, quan es comencin a quallar, hi afegim un pessic de sal i cargolem la truita o la tombem. Ens hem d'assegurar que la truita quedi quallada, però no seca.
De gustos no hi ha res escrit i innovar en la cuina no ha de ser complicat. N'hi ha prou amb tastar aquesta original recepta: una truita tradicional però amb formatge fresc, pebrots i la textura cruixent que proporcionen els pinyons saltats. Aquest plat és ideal com a aportació proteica d'alta qualitat, ja que la proteïna de l'ou és la millor. En fer-la amb formatge fresc, hi estem afegint encara més proteïnes de qualitat, a més de calci, sense aportar-hi més greixos, ja que en aquest cas el formatge fresc Sannia té un 0 % de matèria grassa. Els pinyons, a més d'originalitat, aportaran una mica de greix saludable. I com que també porta pebrot, hi afegim alguns beneficis de les hortalisses. En definitiva, una recepta original, saludables i que aporta varietat a les nostres truites. Per arrodonir-ho, la podem acompanyar amb un plat d'hortalisses: amanida, verdures a la planxa, gaspatxo...  

Ingredientes (4 personas)

  1. 6 ous
  2. 1 pebrot verd
  3. 1 pebrot vermell
  4. 300 g de formatge fresc batut natural Sannia
  5. Cibulet
  6. 40 g de pinyons
  7. 10 ml d'oli d'oliva
  8. Un pessic de sal

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/