Banoffee tarta Eroski NATUR Kanarietako Bananarekin
- 6641 visitas
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Més de 2 hores
Modo de preparación
Gailetak txikitu eta gurina botako diegu. Pasta bat osatu arte nahastuko dugu.
Bananak zuritu eta xerratan moztuko ditugu.
Gaileten pasta moldearen gainean zabalduko dugu oinarri sendoa eratu arte, eta, gero, banana-xerrak jarriko ditugu.
Esne-gozokia eta gazta nahastuko ditugu krema uniformea lortu arte.
Bananen gainetik krema zabalduko dugu. Hozkailuan sartuko dugu.
Esne-gaina glas azukrearekin harrotuko dugu eta pastelgintzako mahuka bat beteko dugu, apaintzeko.
Txokolate beltza tartaren gainean birrinduko dugu; zerbitzatzeko prest dago.
Ingredientes (4 personas)
- 300 g gaileta
- 150 g gurin urtu
- 300 g esne-gozoki
- 150 g gazta-krema
- 3 banana
- 150 ml. harrotzeko esne-gaina
- 2 koilarakada glas azukre
- Txokolate beltza
sReceta online en:
