Banoffee tarta Eroski NATUR Kanarietako Bananarekin

  • 6641 visitas
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Més de 2 hores

Descargar

5 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Gailetak txikitu eta gurina botako diegu. Pasta bat osatu arte nahastuko dugu. Bananak zuritu eta xerratan moztuko ditugu. Gaileten pasta moldearen gainean zabalduko dugu oinarri sendoa eratu arte, eta, gero, banana-xerrak jarriko ditugu. Esne-gozokia eta gazta nahastuko ditugu krema uniformea lortu arte. Bananen gainetik krema zabalduko dugu. Hozkailuan sartuko dugu. Esne-gaina glas azukrearekin harrotuko dugu eta pastelgintzako mahuka bat beteko dugu, apaintzeko. Txokolate beltza tartaren gainean birrinduko dugu; zerbitzatzeko prest dago.

Ingredientes (4 personas)

  1. 300 g gaileta
  2. 150 g gurin urtu
  3. 300 g esne-gozoki
  4. 150 g gazta-krema
  5. 3 banana
  6. 150 ml. harrotzeko esne-gaina
  7. 2 koilarakada glas azukre
  8. Txokolate beltza

sReceta online en: