Kakao eta hur krema

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Nutri-score
Kakao eta hur krema

Descargar

kcal
150 7%
Azúcares
7,98g 9%
Grasas
9,61g 14%
Grasas saturadas
1,96g 10%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

1.-Datilek hezurra baldin badute, egin ebaki bat guraize batekin datilaren puntan, ireki eta kendu hezurra. 2.-Ontzi edo bol batean jarriko ditugu datilak eta ura botako, estali gabe. Mikrouhin labera eramango dugu, 3 minutuz potentziarik handienean, hidratatzeko. 3.-Turmix batean edo elikagai-prozesagailu batean txikitu eta irabiatu minutu batzuez datilak, platanoa, hurrak eta kakaoa. Noizean behin, ireki, hormetan geratzen dena jaisteko. 4.-Ore lodi bat egina dagoenean, erantsi Oliba-olio Birjina Estra, nahi den testura lortu arte eta banilla-aroma nahierara. Pastel-pala batekin, oratu pixka bat, osagai guztiak ondo bateratuta eta nahastuta gera daitezen.    

Ingredientes (4 personas)

  1. -150 g. hurnn
  2. -150 g. kakao purun
  3. -150 g. hezurrik gabeko datiln
  4. -1 platano heldun
  5. -Oliba-olio Birjina Estran
  6. -Banilla aroma

sReceta online en: