Kakao eta hur krema
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Nutri-score

- kcal
- 150 7%
- Azúcares
- 7,98g 9%
- Grasas
- 9,61g 14%
- Grasas saturadas
- 1,96g 10%
Modo de preparación
1.-Datilek hezurra baldin badute, egin ebaki bat guraize batekin datilaren puntan, ireki eta kendu hezurra.
2.-Ontzi edo bol batean jarriko ditugu datilak eta ura botako, estali gabe. Mikrouhin labera eramango dugu, 3 minutuz potentziarik handienean, hidratatzeko.
3.-Turmix batean edo elikagai-prozesagailu batean txikitu eta irabiatu minutu batzuez datilak, platanoa, hurrak eta kakaoa. Noizean behin, ireki, hormetan geratzen dena jaisteko.
4.-Ore lodi bat egina dagoenean, erantsi Oliba-olio Birjina Estra, nahi den testura lortu arte eta banilla-aroma nahierara. Pastel-pala batekin, oratu pixka bat, osagai guztiak ondo bateratuta eta nahastuta gera daitezen.
Ingredientes (4 personas)
- -150 g. hurnn
- -150 g. kakao purun
- -150 g. hezurrik gabeko datiln
- -1 platano heldun
- -Oliba-olio Birjina Estran
- -Banilla aroma
sReceta online en:
