Ahuakate eta limazko cheesecake tarta
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora
- Precio mitjà
- Precio mitjà
- Nutri-score
- kcal
- 370 19%
- Azúcares
- 25,7 29%
- Grasas
- 22,1 32%
- Grasas saturadas
- 11,4 57%
- Sal
- 0,91 15%
Modo de preparación
Arraspatu limak eta atera haien zukua
Txikitu galletak, erantsi urtutako gurina eta nahastu ore homogeneo bat lortu arte.
Banatu galleta-orea moldearen gainetik eta koilara batekin, zapaldu molde guztia estali eta geruza uniforme bat lortu arte.
Hidratatu gelatina uretan. Gorde
Moztu ahuakateak, kendu hezurra eta atera barruko partea.
Nahastu krema-gazta eta azukrea krema bat lortu arte. Erantsi ahuakatea, lima eta lima-birrindura. Irabiatu krema homogeneo bat lortu arte.
Berotu gelatina mikro-uhin labean disolbatu arte.
Gehitu esne-gain likidoa eta gelatina gazta-nahasketan eta guztia nahastu ondo integratu arte.
Bota krema galleten oinarriaren gainetik eta berdindu espatula batekin.
Sartu tarta hozkailuan edo izozkailuan, tinko eta moldetik ateratzeko moduan egon arte.
Gazta-tarta original bat da, ahuakatearen eta limaren zaporeak eta usainak beste ukitu batzuk ematen dizkiotelako. Ahuakatea bikain egokitzen da, bere testurak tartaren samurtasunarekin bat egiten baitu. Nutrizio-propietateak. Errezeta honek kontuan hartzeko moduko azukre eta koipe ase kopurua dauka. Beraz, noizbehinka eta errazio txikitan kontsumitu behar da. Frutarekin lagundu dezakezu. Amarrua. Tarta osoa moldetik atera nahi izanez gero, jarri labe-paper bat moldearen oinarrian hautsi ez dadin. Era berean, oinarria aldez aurretik labean sartzen baduzu, 10 minutu 180 gradutan, moldetik errazago atera ahal izango duzu eta kurruskariago geratuko da; hori bai, muntatu baino lehen, tarta hozten utzi beharko duzu.
Ingredientes (12 personas)
- 300 g krema-gazta nn
- 300 ml esne-gain likido nn
- 2 ahuakate n
- n2 lima n
- n200 g azukre n
- n3 koilarakadatxo gelatina-hauts
- nn250 g galleta
- nn100 g gurin
sReceta online en:
