Arrautza-esnea sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Més de 2 hores

Modo de preparación
Osagai-ontzian botako dugu 580 g esne, 70 g azukre, bainila, kanela xehea, limoi-azala (zati horia), gorringoak eta programatuko dugu 3 minutu honela 95 ºC, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 3. Limoi-azala kenduko dugu.
Beste ontzi batean, 20 g esne nahastuko dugu maizenarekin. Nahasketa edalontzira botako dugu eta programatuko dugu 8 minutu honela 95 ºC eta abiadura 4.
Prestatua kopa indibidualetan botako dugu eta hozkailuan utziko dugu 3-4 ordu.
Zerbitzatu aurretik azukrearekin hautsezta dezakegu nahierara eta sukaldeko soplete batekin erre.
Aholkua: Limoi-azalaren ordez laranja-azala jar dezakegu edo kantitatea nahierara murriztu. Arrautza-esnea erre ordez, azukrearekin eta kanela xehearekin hautsezta ditzakegu nahierara
Ingredientes (6 personas)
- 600 g esne oso (giro tenperaturan) n
- 70 g azukre + Azukrea nahierara erretzeko (aukeran) n
- koilarakadatxo 1 banilla-lurrin n
- Kanela xehea nahierara n
- Limoi 1en azala (zati horia bakarrik) n
- 4 arrautza gorringo n
- 30 g maizenan
sReceta online en:
