Arrautza-esnea sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Més de 2 hores
Arrautza-esnea sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Osagai-ontzian botako dugu 580 g esne, 70 g azukre, bainila, kanela xehea, limoi-azala (zati horia), gorringoak eta programatuko dugu 3 minutu honela 95 ºC, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 3. Limoi-azala kenduko dugu. Beste ontzi batean, 20 g esne nahastuko dugu maizenarekin. Nahasketa edalontzira botako dugu eta programatuko dugu 8 minutu honela 95 ºC eta abiadura 4. Prestatua kopa indibidualetan botako dugu eta hozkailuan utziko dugu 3-4 ordu. Zerbitzatu aurretik azukrearekin hautsezta dezakegu nahierara eta sukaldeko soplete batekin erre. Aholkua: Limoi-azalaren ordez laranja-azala jar dezakegu edo kantitatea nahierara murriztu. Arrautza-esnea erre ordez, azukrearekin eta kanela xehearekin hautsezta ditzakegu nahierara

Ingredientes (6 personas)

  1. 600 g esne oso (giro tenperaturan) n
  2. 70 g azukre + Azukrea nahierara erretzeko (aukeran) n
  3. koilarakadatxo 1 banilla-lurrin n
  4. Kanela xehea nahierara n
  5. Limoi 1en azala (zati horia bakarrik) n
  6. 4 arrautza gorringo n
  7. 30 g maizenan

sReceta online en: