Arroz entsalada hotza atunarekin sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Ebakiko dugu azenarioa eta piperra lauki oso txikitan eta jarriko ditugu lurrun-azpilaren behealdean ilarrekin batera. Gatz fina emango diogu nahierara.
Kalabazina ebakiko dugu lauki oso txikitan eta jarriko ditugu lurrun-azpilaren goialdean. Gatz fina emango diogu nahierara.
Arroza saskian jarriko dugu. Osagai-ontzian ura eta gatza botako ditugu eta sartuko dugu saskia arrozarekin, espatularekin eraginez.
Lurrun-erretilua ontziaren gainean jarriko dugu (azpil guztiak ongi ajustatuz) eta programatuko ditugu 22 minutu honela Lurrun Funtzioa. Arroza aterako dugu eta hozten utziko dugu (edo ur hotzetan pasa).
Berriro jarriko dugu lurrun-azpila ontziaren gainean gainerako urarekin eta programatuko dugu 10 minutu honela Lurrun Funtzioa.
Gehixeago egostea nahiago badugu, berriro jarriko dugu lurrun-azpila eta minutu batzuk programatuko ditugu Funtzio horretan bertan.
Arroza bol batean jarriko dugu. Gehituko diogu barazki egosiak (hotzak), atun xukatua, artoa, oliba hezurgabeak, zilantroa (edo perrexila), oliba-olioa eta cherry tomateak erdibituta.
Azkenik, entsalada dekoratuko dugu arrautza egosiekin (aukeran).
Ingredientes (4 personas)
- 100 g azenario n
- 20 g piper berde edo gorri n
- 80 g ilar izoztu n
- 180 g kalabazin n
- Gatz fina nahierara n
- 250 g arroz ale luzeko n
- 1300 g ur n
- kafe-koilakadatxo 1 gatz fin n
- 2 lata atun (240 g) n
- 80 g arto n
- 80 g oliba beltz hezurrik gabe n
- Zilantroa (edo perrexila) nahierara n
- 2 zopa-koilarakada oliba-olio n
- 15 cherry tomate n
- 2 arrautz egosi (aukeran)
sReceta online en:
