Arroz-esnea sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Arroz-esnea sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Osagai-ontzian botako dugu 925 g esne, arroza, kanela adarra, limoi-azala eta gatz pittina, eta programatuko dugu 20 minutu a 90 °Chonela Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2. Kendu tapa, espatularekin nahastu eta programatu 20 minutu gehiago 90 °Chonela Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2. Edalontziaren tapa kenduko dugu eta azukrea erantsiko. Espatularekin nahastuko dugu (hortzaren azpian geratu den arroza askatuz) eta programatuko dugu 6 minutu 95 °Chonela Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2. Beste ontzi batean, gorringoak disolbatuko ditugu 105 g esnetan. Programatuko dugu 4 minutu honela 95 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 2 eta makina martxan dela, tapako zulotik botako ditugu esnearekin nahastutako gorringoak. Kanela adarra aterako dugu eta limoi-azala, utziko dugu hozten eta zerbitzatuko dugu kanela xehea nahierara emanda. Oharra: Kalitatearen eta markaren arabera, gerta daiteke arrozak almidoia gehiago edo gutxiago askatzea eta egosteko denbora desberdina behar izatea. Arroz egosiagoa nahi badugu, minutu batzuk gehiago programatuko dugu abiadura eta tenperatura.

Ingredientes (7 personas)

  1. 925 g + 105 g esne (giro tenperaturan) n
  2. 150 g bonba arroza n
  3. 1 kanela adarra n
  4. ½ limoi baten azala (zati horia bakarrik) n
  5. gatz pittin 1 n
  6. 180 g azukre n
  7. 5 arrautza gorringo n
  8. Kanela xehea hautseztatzeko n

sReceta online en: