Arrozezko poke bowla izokinarekin eta granadarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Precio baix
- Precio baix
- Nutri-score

- kcal
- 457 23%
- Azúcares
- 11,8 13%
- Grasas
- 13,8 20%
- Grasas saturadas
- 1,89 9%
- Sal
- 2,53 42%
Modo de preparación
Egosi arroza
Ongailua prestatzeko, nahastu ondo limoiaren eta laranjaren zukua eta birrindurak, eztia, soja-saltsa eta arroz-ozpina.
Moztu izokinaren solomoak kuboetan
Txigortu Nori algaren hostoak zartagin batean hainbat segundoz alde bakoitzetik. Utzi hozten. Xehatu algak tiratan.
Zuritu eta aletu granada, eta gorde haziak.
Nahastu arroza ongailuaren erdiarekin.
Nahastu izokin-kuboak geratzen den ongailuarekin.
Moztu luzokerra tira oso finetan mandolina batekin
Moztu ahuakatea xerratan
Banatu osagaiak lau katilutan. Horretarako, jarri modu txukunean arroza, izokin ketuaren kuboak, granada-haziak, nori-xaflak, ahuakate-xerrak eta luzoker-xerrak. Hautseztatu sesamo beltzaren haziekin.
Apaindu martorri hosto batzuekin
Errezeta mota hauek modan jarri dira, plater osoak eta osasungarriak prestatzeko modu erraza eskaintzen dutelako. Nutrizio-alderdiak: Plater osasuntsu ororen funtsezko 3 osagai-motak hartzen ditu oinarri: zerealak, proteina osasungarria eta barazkiak; kasu honetan, arroza, izokin ketua eta ahuakatea, luzokerra eta granada erabiliko ditugu. Plateraren koipe kopurua moderatua bada ere, horietako gehienak kardio-osasungarriak dira, izokinetik, ahuakatetik eta hazietatik datozelako. Amarrua: Izokin ketuaren ordez, izokin freskoa erabiltzen baduzu edo soja-saltsa kentzen baduzu, plateraren gatz-kopurua nabarmen murriztuko duzu.
Ingredientes (4 personas)
- -100 g arroz (garniziorako berezia) n
- n-150 g izokin-solomo ketu
- nn-2 xafla Nori alga
- nn-1 ahuakate
- nn-1 luzoker (azalarekin)
- nn-1 granada handi edo 2 granada txiki n
- n-Sesamo beltzaren haziak, hautseztatzeko
- nn-Ura, arroza egosteko
- <b>Ongailua egiteko</b>
- -1 limoi n
- n-1 laranja n
- n-2 koilarakadatxo ezti leun
- nn-2 koilarakada soja-saltsa (gatz gutxikoa) nn
- -2 koilarakada arroz-ozpin n
- -Martorri freskoa, apaintzeko
- *Koilarakada (15 ml) / Koilarakadatxoa (5 ml)
sReceta online en:
