Arrozezko poke bowla izokinarekin eta granadarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad per a principiants
Tiempo
Menys de 30 minuts
Precio baix
Precio baix
Nutri-score
Arrozezko poke bowla izokinarekin eta granadarekin

Descargar

kcal
457 23%
Azúcares
11,8 13%
Grasas
13,8 20%
Grasas saturadas
1,89 9%
Sal
2,53 42%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Egosi arroza  Ongailua prestatzeko, nahastu ondo limoiaren eta laranjaren zukua eta birrindurak, eztia, soja-saltsa eta arroz-ozpina.  Moztu izokinaren solomoak kuboetan  Txigortu Nori algaren hostoak zartagin batean hainbat segundoz alde bakoitzetik. Utzi hozten. Xehatu algak tiratan.  Zuritu eta aletu granada, eta gorde haziak.  Nahastu arroza ongailuaren erdiarekin.  Nahastu izokin-kuboak geratzen den ongailuarekin.  Moztu luzokerra tira oso finetan mandolina batekin  Moztu ahuakatea xerratan  Banatu osagaiak lau katilutan. Horretarako, jarri modu txukunean arroza, izokin ketuaren kuboak, granada-haziak, nori-xaflak, ahuakate-xerrak eta luzoker-xerrak. Hautseztatu sesamo beltzaren haziekin.  Apaindu martorri hosto batzuekin 
Errezeta mota hauek modan jarri dira, plater osoak eta osasungarriak prestatzeko modu erraza eskaintzen dutelako.  Nutrizio-alderdiak: Plater osasuntsu ororen funtsezko 3 osagai-motak hartzen ditu oinarri: zerealak, proteina osasungarria eta barazkiak; kasu honetan, arroza, izokin ketua eta ahuakatea, luzokerra eta granada erabiliko ditugu. Plateraren koipe kopurua moderatua bada ere, horietako gehienak kardio-osasungarriak dira, izokinetik, ahuakatetik eta hazietatik datozelako.  Amarrua: Izokin ketuaren ordez, izokin freskoa erabiltzen baduzu edo soja-saltsa kentzen baduzu, plateraren gatz-kopurua nabarmen murriztuko duzu. 

Ingredientes (4 personas)

  1. -100 g arroz (garniziorako berezia) n
  2. n-150 g izokin-solomo ketu
  3. nn-2 xafla Nori alga
  4. nn-1 ahuakate
  5. nn-1 luzoker (azalarekin)
  6. nn-1 granada handi edo 2 granada txiki n
  7. n-Sesamo beltzaren haziak, hautseztatzeko
  8. nn-Ura, arroza egosteko
  9.  
  10. <b>Ongailua egiteko</b>
  11. -1 limoi n
  12. n-1 laranja n
  13. n-2 koilarakadatxo ezti leun
  14. nn-2 koilarakada soja-saltsa (gatz gutxikoa) nn
  15. -2 koilarakada arroz-ozpin n
  16. -Martorri freskoa, apaintzeko
  17. *Koilarakada (15 ml) / Koilarakadatxoa (5 ml)

sReceta online en: