Atun-marmitakoa sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Atun-marmitakoa sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Edalontzira oliba-olioa, tipula- eta piper-zatiak, tomatea eta baratxuria botako ditugu, eta bi edo hirutan txikitu funtzioasakatuko dugu. Ondoren,10 minutuz3.abiaduraneta 100ºC-rakozinatzekoprogramatuko dugu.. Gero, piperrauts gozoa edo mina botako diogu,eta 5 segundoz3.abiadurankozinatzeko programatuko dugu. Irabiagailua hortzean jarriko dugu. Patata zuritua dado ertainetan eta azenarioa xerra finetan moztuta botako dizkiogu, eta 3 minutuz 1. abiaduraneta 100ºC-ra kozinatzeko programatuko dugu,alderantzizko errotazioan. Ura, arrain-salda pastilla eta gatza (behar izanez gero) botako dizkiogu, eta25 minutuz1.abiaduran eta100ºC-rakozinatzekoprogramatuko dugu,alderantzizko errotazioan. Atuna dado handitan moztuta botako diogu, eta 3 minutuz 1.abiaduraneta 100 ºCkozinatzekoprogramatukodugu,alderantzizko errotazioan. Perrexil txikituarekin hautseztatuko dugu (aukerakoa) eta pixka batean utziko dugu, zerbitzatu aurretik. Aholkua: platera bezperan prestatuko dugu; errezeta 6. punturaino egingo dugu. Jaterakoan, saldari atuna bota eta 2-3 minutuz kozinatuko dugu, besterik gabe.

Ingredientes (4 personas)

  1. 50 g oliba-olio
  2. 150 g tipula
  3. 100 g piper berde
  4. 100 g tomate zatitan (kontserban)
  5. 2 baratxuri-ale
  6. 2 koilaratxo piperrauts gozoa edo mina
  7. 800 g patata
  8. 70 g azenario
  9. 500 g ur
  10. 1 arrain-salda pastilla
  11. gatza nahierara
  12. 300 g atun fresko dado handitan moztuta
  13. perrexil txikitua (aukerakoa)

sReceta online en: