Atun-marmitakoa sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Edalontzira oliba-olioa, tipula- eta piper-zatiak, tomatea eta baratxuria botako ditugu, eta bi edo hirutan txikitu funtzioasakatuko dugu.
Ondoren,10 minutuz3.abiaduraneta 100ºC-rakozinatzekoprogramatuko dugu..
Gero, piperrauts gozoa edo mina botako diogu,eta 5 segundoz3.abiadurankozinatzeko programatuko dugu.
Irabiagailua hortzean jarriko dugu.
Patata zuritua dado ertainetan eta azenarioa xerra finetan moztuta botako dizkiogu, eta 3 minutuz 1. abiaduraneta 100ºC-ra kozinatzeko programatuko dugu,alderantzizko errotazioan.
Ura, arrain-salda pastilla eta gatza (behar izanez gero) botako dizkiogu, eta25 minutuz1.abiaduran eta100ºC-rakozinatzekoprogramatuko dugu,alderantzizko errotazioan.
Atuna dado handitan moztuta botako diogu, eta 3 minutuz 1.abiaduraneta 100 ºCkozinatzekoprogramatukodugu,alderantzizko errotazioan.
Perrexil txikituarekin hautseztatuko dugu (aukerakoa) eta pixka batean utziko dugu, zerbitzatu aurretik.
Aholkua: platera bezperan prestatuko dugu; errezeta 6. punturaino egingo dugu. Jaterakoan, saldari atuna bota eta 2-3 minutuz kozinatuko dugu, besterik gabe.
Ingredientes (4 personas)
- 50 g oliba-olio
- 150 g tipula
- 100 g piper berde
- 100 g tomate zatitan (kontserban)
- 2 baratxuri-ale
- 2 koilaratxo piperrauts gozoa edo mina
- 800 g patata
- 70 g azenario
- 500 g ur
- 1 arrain-salda pastilla
- gatza nahierara
- 300 g atun fresko dado handitan moztuta
- perrexil txikitua (aukerakoa)
sReceta online en:
