Baratxuri zuria sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Ogia apur bat desegin eta uretan beratzen utziko dugu. Gerorako gordeko ditugu.
Edalontzian jarriko ditugu ogi-mamia eta ura, arbendolak eta baratxuria, eta 2 minutu programatuko ditugu 8. abiaduran. Testura eta trinkotasuna begiratu eta, beharrezkoa bada, beste segundo batzuk programatuko ditugu 8. edo 9. abiaduran.
Ozpina eta gatza gehitu, eta 3 minutuz 8. abiaduran birrinduko dugu.
Jarraian, beste minutu bat programatuko dugu 4. abiaduran eta makina funtzionatzen ari den bitartean apurka-apurka botako dugu oliba-olioa taparen zuloan zehar.
Neurtzeko katilua berriz taparen gainean jarri, eta beste minutu bat programatuko dugu 9. abiaduran.
Hotz zerbitzatuko dugu.
Ingredientes (5 personas)
- 150 g ogi-mami n
- 400 g ur hotz n
- 100 g arbendol (txigortu gabekoak) n
- 1 baratxuri-atal n
- 15 g Jerez ozpin n
- Gatza nahierara n
- 100 g oliba-olio n
sReceta online en:
