Baratxuri zuria sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Baratxuri zuria sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Ogia apur bat desegin eta uretan beratzen utziko dugu. Gerorako gordeko ditugu. Edalontzian jarriko ditugu ogi-mamia eta ura, arbendolak eta baratxuria, eta 2 minutu programatuko ditugu 8. abiaduran. Testura eta trinkotasuna begiratu eta, beharrezkoa bada, beste segundo batzuk programatuko ditugu 8. edo 9. abiaduran. Ozpina eta gatza gehitu, eta 3 minutuz 8. abiaduran birrinduko dugu. Jarraian, beste minutu bat programatuko dugu 4. abiaduran eta makina funtzionatzen ari den bitartean apurka-apurka botako dugu oliba-olioa taparen zuloan zehar. Neurtzeko katilua berriz taparen gainean jarri, eta beste minutu bat programatuko dugu 9. abiaduran. Hotz zerbitzatuko dugu.

Ingredientes (5 personas)

  1. 150 g ogi-mami n
  2. 400 g ur hotz n
  3. 100 g arbendol (txigortu gabekoak) n
  4. 1 baratxuri-atal n
  5. 15 g Jerez ozpin n
  6. Gatza nahierara n
  7. 100 g oliba-olio n

sReceta online en: