Barazki-krema sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Barazki-krema sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Edalontzian zatitutako tipula, baratxuri-alea, eta oliba-olioa gehituko ditugu, eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzaz, edalontziko paretetan dagoena beherantz bultzatuko dugu, eta programatuko ditugu 5 minutu 120ºC-tara, eta abiadura 2an. Gainontzeko barazkiak gehituko ditugu, zatietan (azenarioa, kuiatxoa, patata, brokolia, perrexila), baita ura eta gatza ere, eta prestatuko dugu 30 minutuz 100 °C -tara, eta abiadura 2an. Txikituko dugu 2 minutuz abiadura 3an hasita eta gero gorantz, abiadura 8 arte. Aholkua: Oliba-olio eta piperbeltz beltz birrindu berri apur batekin zerbitza dezakegu. Oharra: Errezetan agintzen diren kantitateak errespetatu behar dira, edalontziaren edukiera gainditu gabe. Krema txikitzeko, abiadura doituko dugu pixkanaka eta segundo batzuk itxarongo dugu tapa kendu aurretik likidoa oreka dadin.

Ingredientes (11 personas)

  1. 130 g tipula n
  2. Baratxuri-ale 1 n
  3. 15 g oliba-olio
  4. 250 g azenario n
  5. 200 g kuiatxo n
  6. 200 g patata n
  7. 100 g brokoli n
  8. Perrexil-adaxka 1 n
  9. 750 g ur n
  10. Gatza nahierara n

sReceta online en: