Barrengorri- eta urdaiazpiko-arrautzopila, sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Irabiagailua hortzaren gainean jarriko dugu.
Edalontzira arrautzak, irina eta legamia hautsean botako ditugu, eta15 segundoz4. abiaduran kozinatzekoprogramatuko dugu.
Barrengorriak xerratan eta urdaiazpiko zatiak botako dizkiogu, eta dena irabiatuko dugu5 segundoz gehiagoz,4. abiaduran..
Lurrunezko erretiluaren goiko erretilua oliba-olioarekin igurtzitako landare-paper orri batekin estaliko dugu, eta arrautza-nahastea botako diogu.
Ura botako dugu edalontzira, lurrunezko erretilua muntatuko dugu eta20 minutuz lurrun-funtzioan kozinatzeko programatuko dugu.
Ingredientes (4 personas)
- 6 arrautza
- 10 g irin legamiarik gabe
- ½ koilaratxo legamia-kafe hautsean
- 85 g barrengorri xerratu
- 90 g urdaiazpiko
- landare-papera
- oliba-olioa koipeztatzeko
- 800 g ur
sReceta online en:
