Barrengorri salteatuak sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Perrexila eta baratxuri-aleak edalontzian sartuko ditugu, eta sakatuko duguTxikitu Funtzioa. Espatularen laguntzaz, edalontziaren paretetan pilatu diren hondarrak beherantz kenduko ditugu.
Irabiagailua hortzaren gainean jarriko dugu.
Erditik (edo laurdenetan) moztutako barrengorriak, oliba-olioa, gatza, pipermina eta limoi-zukua gehituko ditugu, eta programatuko ditugu 13 minutu 120ºC-tara Alderantzizko Biraketan eta abiadura 1ean. Egosketan, katilu neurgailua kenduko dugu eta, bere ordez, saskia jarriko dugu likidoa lurrundu dadin. Egiaztatuko dugu barrengorriak egosita daudela, eta, beharrezkoa bada, beste minutu 1 programatuko dugu, abiadura eta tenperatura berean.
Ingredientes (4 personas)
- 10 g perrexil
- 4 baratxuri-ale
- 500 g barrengorri fresko, osorik
- 40 g oliba-olio
- Gatza nahierara
- Pipermina nahierara (aukerakoa)
- Koilarakada sakon limoi-zuku 1
sReceta online en:
