Barrengorri salteatuak sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Barrengorri salteatuak sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Perrexila eta baratxuri-aleak edalontzian sartuko ditugu, eta sakatuko duguTxikitu Funtzioa. Espatularen laguntzaz, edalontziaren paretetan pilatu diren hondarrak beherantz kenduko ditugu. Irabiagailua hortzaren gainean jarriko dugu. Erditik (edo laurdenetan) moztutako barrengorriak, oliba-olioa, gatza, pipermina eta limoi-zukua gehituko ditugu, eta programatuko ditugu 13 minutu 120ºC-tara Alderantzizko Biraketan eta abiadura 1ean. Egosketan, katilu neurgailua kenduko dugu eta, bere ordez, saskia jarriko dugu likidoa lurrundu dadin. Egiaztatuko dugu barrengorriak egosita daudela, eta, beharrezkoa bada, beste minutu 1 programatuko dugu, abiadura eta tenperatura berean.

Ingredientes (4 personas)

  1. 10 g perrexil
  2. 4 baratxuri-ale
  3. 500 g barrengorri fresko, osorik
  4. 40 g oliba-olio
  5. Gatza nahierara
  6. Pipermina nahierara (aukerakoa)
  7. Koilarakada sakon limoi-zuku 1

sReceta online en: