Baserriko ogia sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
D'1 a 2 hores
Baserriko ogia sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Ura, legamia, gatza eta oliba-olioa eltzean nahastuko ditugu, eta 4 minutuz 3. abiaduran eta 37 °C-ra kozinatzeko programatuko dugu. Irin ezberdinak beste ontzi batean nahastuko ditugu. Prestakina eltzera botako dugueta 3 minutuz kozinatzeko programatuko duguoratzeko funtzioan. Prestakina eltzetik aterako dugu (orea hautseztatuko dugu, eta eskuak ere bai irinarekin, ez itsasteko), irinarekin hautseztatutako erretilu batean jarriko dugu eta harrotzen utziko dugu ordubetez edo tamaina bikoizten duen arte. Labea piztuko dugu, 200 °C-ra. Oreak bolumena bikoizterakoan, 35 minutuz labekatuko dugu. Oharra: errezetan adierazitako gatz kopurua murritz dezakegu.

Ingredientes (6 personas)

  1. 480 g ur
  2. 38 g okin-legamia fresko
  3. 1,5 koilaratxo gatz lodi
  4. 1 koilarakada oliba olio
  5. 575 g irin legamiarik gabe
  6. 75 g zekale-irin
  7. 100 g bihi osoko gari-irin
  8. hautseztatzeko irina

sReceta online en: