Bi koloreko barazki-krema
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora
- Precio baix
- Precio baix

Modo de preparación
ORBURU-KREMAREN PRESTAKETA
Garbitu orburuak. Garbi daudenean, moztu lau zatitan eta utzi ur hotzetan perrexil apur batekin, herdoildu ez daitezen.
Berotu olio koilarakada pare bat burruntzali batean eta sueztitu tipulina eta baratxuria. Garden daudenean, erantsi patata eta orburuak, salteatu eta erantsi barazki-salda, osagaiak estali arte. Utzi egosten, patatak eta orburuak samurtu arte.
Erantsi esne-gaina, itxaron nahasketak berriz irakiten duen arte eta birrindu. Bota gatza eta piperbeltza eta kendu sutatik.
ZAINZURI-KREMAREN PRESTAKETA
Garbitu eta erantsi zainzuriak gurinez koipeztatutako burruntzali batera. Salteatu eta estali oilasko saldarekin.
Samurtu orduko, birrindu gaztarekin batera. Beharrezkoa bada, bota gatz eta piperbeltz gehiago
Amaitzeko, zerbitzatu orburu-krema kaiku garden batean (erditik baino apur bat gorago iritsi arte) eta gainean, zerbitzatu zainzuri-krema.
Ingredientes (4 personas)
- <b>Orburu-krema egiteko</b>n
- •t5 orburu handi n
- •t1 tipulinn
- •t2 baratxuri-alen
- •t1 patata ertainn
- •t50 ml sukalderako esne-gainn
- •tGatzan
- •tPiperbeltzan
- •tOliba-olio birjina estran
- •t500 ml barazki-salda
- <b>Zainzuri-krema egiteko</b>
- •t500 g zainzuri fresko zurin
- n•t1000 ml oilasko-saldan
- •t1 koilarakada gurinn
- •tGatz eta piperbeltz eho berrian
- •t100 g Grana Padano gazta
sReceta online en:
