Denontzako hanburgesak sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- D'1 a 2 hores

Modo de preparación
Kenduko ditugu haragiaren zainak eta koipea, eta ebakiko dugu zati txikitan (3–5 cm), jarriko ditugu ontzi batean eta sartuko dugu izozkailuan 60–90 minutu (haragia pixka bat izoztu arte).
Haragia erdibituko dugu. Jarriko dugu haragiaren erdia ontzian eta programatuko dugu 15 segundo honela abiadura 10. Beste ontzi batean gordeko dugu gerorako. Beste erdia jarriko dugu edalontzian eta txikituko dugu 15 segundo honela abiadura 10. Gerorako gordeko ditugu.
Osagai-ontzia garbitu gabe, jarriko dugu tipula zatitan eta perrexila, eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin edalontziko paretetan geratutakoa jaitsiko dugu, eta berriro sakatuko duguTxikitu Funtzioa.
Gehituko ditugu gainerako osagaiak eta programatuko dugu 30 segundo, honela Alderantzizko Biraketa eta abiadura 7. Espatularen laguntzarekin, ontziaren hondoan geratutako haragia aterako dugu eta programatuko dugu 20 segundo gehiago honela Alderantzizko Biraketa eta abiadura 7 (makina martxan den bitartean, osagaiak nahasten lagunduko dugu, espatula tapako zulotik sartuta).
Bolak egingo ditugu, 150 g bakoitza. Eskuak igurtziko ditugu oliba-olioarekin hanburgesei forma emateko eta alde bietatik frijitu edo erretzeko.
Aholkua: Izoztu ditzakegu hanburgesak (gordinik) banan banan eta nahi dugunean frijitu.
Ingredientes (8 personas)
- 1000 g txahal-haragia xerratarako (zainik eta koiperik gabe) n
- 130 g tipula
- 7–10 g perrexil n
- 2 ogi xerra, moldekoa, azalik gabe n
- 60 g esne n
- postre-koilarakadatxo bat berakatz hauts n
- 10 g gatz fin n
- arrautza 1
- Oliba-olioa bustitzeko eta frijitzeko n
sReceta online en:
