Filo pastazko gazta-stickak erromeroarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad per a principiants
Tiempo
Menys de 30 minuts
Filo pastazko gazta-stickak erromeroarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Moztu gazta tiratan.  Nahastu oliba-olioa, erromeroa eta ezkaia katilu batean.  Zabaldu, moztu eta igurtzi filo pastazko xaflak espeziadun olioarekin.  Jarri gazta-puskak pasta-xafletan ezti apur batekin eta itxi xaflak paketetxoak eginez.  Laberatu 175 gradutan 12 minutuz edo kolorea hartu arte.

Ingredientes (4 personas)

  1. 200 g filo pasta
  2. 180 g ahuntz-gazta samur
  3. Nahi bezain beste ezti
  4. 45 ml oliba-olio
  5. 1 adartxo erromero fresko
  6. 1 adartxo ezkai fresko
  7. Gatza
  8. Piperbeltza

sReceta online en: