Flana sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Aurrez berotuko dugu labea 180 °C-tan.
Karamelua egingo dugu: azukrea eta limoia botako dugu zartagin batean eta utziko dugu urtu daitezen gorri kolorea hartu arte. Karamelua isuriko dugu flan-molde batean, eta estali egingo ditugu hondoa eta alboak. Hozten utziko dugu.
Osagai-ontzian esnea botako dugu, arrautzak osorik, azukrea eta bainilla-esentzia, eta programatuko dugu 30 segundo honela abiadura 5.
Prestatua botako dugu flan-molde batean eta bainu marian labekatuko dugu 35 minutuan (flan-moldea txikia bada, 40-45 minutu utziko dugu egosten).
Hozten utziko dugu moldetik atera aurretik.
Oharra: Bainu marian labekatzeko, irakiten dagoen ura botako dugu labeko azpil batean eta flan-moldearen gainean kokatuko dugu.
Ingredientes (7 personas)
- Karamelua egiteko: n
- 150 g azukre n
- Limoi-zuku tanta batzuk n
- Pudinerako: n
- 515 g esne n
- 6 arrautza n
- 100 g azukre n
- 1 kafe-koilarakadatxo bainila-esentzia (aukeran) n
sReceta online en:
