Ganba-tortilla sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- D'1 a 2 hores

Modo de preparación
Edalontzian tipuleta jarriko dugu, zurituta eta zatietan, eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa.
Irina eta txitxirio-irina, nahastuta, eta ura gehituko ditugu, eta programatuko dugu minutu 1 abiadura 4ean.
Arrautza eta gatza nahierara gehituko ditugu, eta programatuko ditugu 2 minutu abiadura 4ean.
Perrexil xehatua eta ganba zurituta gehituko ditugu, eta programatuko dugu minutu 1 abiadura 3an.
Nahasketa katilu batean isuriko dugu, oihal batekin estali, eta hozkailuan gordeko dugu ordu batez.
Eltze batean, olioa berotuko dugu.
Olioa bero-bero dagoenean, ore koilarakada bat botako dugu, itxura biribila eta tenkatuta emanez. Bi aldetatik gorritzen utziko diogu.
Paper xurgatzailean jarriko dugu, gehiegizko koipea ken diezaiogun.
Prozesua errepikatuko dugu orea amaitu arte.
Aholkua: Uraren ordez arrain-fumeta erabili dezakegu.
Ingredientes (5 personas)
- 50 g tipulin (tipuleta)
- 100 g irin, legamia gabe
- 100 g txitxirio-irin
- 200 g ur
- arrautz 1
- Gatza nahierara
- 15 g perrexil xehatua
- 250 g ganba txiki zuritu eta gordin (freskoak edo desizoztuta)
- 250 g landare-olio frijitzeko
- Paper xurgatzailea
sReceta online en:
