Ganbak baratxuriekin sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Edalontzian oliba-olioa eta baratxuria sartuko ditugu, eta bitan sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin, edalontziaren eta estalkiaren paretetan pilatutakoa beherantz kenduko dugu.
Irabiagailua hortzaren gainean jarriko dugu.
Zatitxoetan moztutako txilea gehituko dugu eta programatuko ditugu 10 minutu 100ºC-tara eta abiadura 1ean; katilu neurgailuaren ordez egosketa-saskia erabiliko dugu, lurrunketa errazteko eta zipriztinak saihesteko.
Ganba zurituak (freskoak edo desizoztuta eta xukatuta) gehituko ditugu, gatza botako diegu, eta jarriko ditugu 3 minutu 100ºC-tara Alderantzizko Biraketa n, eta abiadura 1ean (saskia estalkiaren gainean utziko dugu).
Berehala zerbitzatuko dugu
Ingredientes (4 personas)
- 70 g oliba-olio
- 5 baratxuri-ale
- 1 edo 2 zatitxo txile
- 400 g ganba zurituta (freskoak edo desizoztuta)
- Koilaratxokada ½ gatz
sReceta online en:
