Gazpatxoa sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Gazpatxoa sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Edalontzira botako ditugu tomatea, luzokerra eta piper berdea zatitan, baita baratxuri-atalak ere, eta minutu bat programatuko dugu 8. abiaduran. Jarraian, ura, ozpina, gatza eta ogi zatitua gehituko ditugu, eta beste 2 minutuz birrinduko ditugu 9. abiaduran. Tapa irekita dugula, beste minutu bat programatuko dugu 4. abiaduran eta makina funtzionatzen ari den bitartean apurka-apurka botako dugu oliba-olioa taparen zuloan zehar. Gazpatxoa ongi birrinduta dagoen begiratuko dugu, eta beharrezkoa bada beste 30 segundoz 10. abiaduran birrintzeko programatuko dugu. Hozkailuan gorde eta hotz zerbitzatuko dugu. Aholkua: Gazpatxoa urdaiazpiko ondu zatitxoekin eta arrautza egosiarekin zerbitza daiteke.

Ingredientes (6 personas)

  1. 500 g tomate heldu n
  2. 60 g luzoker hazirik gabe n
  3. 100 g piper berde n
  4. 1 baratxuri-atal n
  5. 500 g ur n
  6. Ardo-ozpina nahierara n
  7. Gatza nahierara n
  8. 20 g ogi zuri n
  9. 50 g oliba-olio n

sReceta online en: