Gazpatxoa sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Edalontzira botako ditugu tomatea, luzokerra eta piper berdea zatitan, baita baratxuri-atalak ere, eta minutu bat programatuko dugu 8. abiaduran.
Jarraian, ura, ozpina, gatza eta ogi zatitua gehituko ditugu, eta beste 2 minutuz birrinduko ditugu 9. abiaduran.
Tapa irekita dugula, beste minutu bat programatuko dugu 4. abiaduran eta makina funtzionatzen ari den bitartean apurka-apurka botako dugu oliba-olioa taparen zuloan zehar.
Gazpatxoa ongi birrinduta dagoen begiratuko dugu, eta beharrezkoa bada beste 30 segundoz 10. abiaduran birrintzeko programatuko dugu.
Hozkailuan gorde eta hotz zerbitzatuko dugu.
Aholkua: Gazpatxoa urdaiazpiko ondu zatitxoekin eta arrautza egosiarekin zerbitza daiteke.
Ingredientes (6 personas)
- 500 g tomate heldu n
- 60 g luzoker hazirik gabe n
- 100 g piper berde n
- 1 baratxuri-atal n
- 500 g ur n
- Ardo-ozpina nahierara n
- Gatza nahierara n
- 20 g ogi zuri n
- 50 g oliba-olio n
sReceta online en:
