Haragi erroilu betea sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Haragi erroilu betea sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Aurrez berotuko dugu labea 180 °C-tan. Jarriko ditugu ontzian tipula zatitua, berakatza eta perrexila, eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Gehituko ditugu haragia, ogi xehatua, arrautzak, ardoa, gatza, piperbeltza, saltsa ingelesa eta tabaskoa nahierara, eta dena nahastuko dugu ondo 2 minutu honela abiadura 4. Sartuko dugu espatula tapako zulotik, prestatua nahasten laguntzeko, makina martxan dagoen bitartean. Igurtziko dugu aluminio paper zati handi bat oliba-olio pixka batekin, banatuko dugu haragia gainetik eta gehituko diogu erdian farinheira azalik gabe. Biribilkatu eta ondo estutuko dugu. Alde batera jarriko ditugu aluminio papera eta erroilua pasako dugu pirex ontzi batera. Irrigatuko dugu oliba-olioarekin eta labekatuko dugu 35–40 minutu.

Ingredientes (7 personas)

  1. 150 g tipula n
  2. 2 berakatz ale n
  3. 10 g perrexil
  4. 1000 g haragi txikitu n
  5. 100 g ogi birrindu n
  6. 3 arrautza n
  7. 30 g ardo zuri (30 ml gutxi gorabehera.) n
  8. Gatza nahierara n
  9. Piperbeltza nahierara n
  10. Saltsa ingelesa nahierara (aukerakoa) n
  11. Tabaskoa nahierara (aukerakoa) n
  12. 1 farinheira (irinarekin egindako txorixo portugesa) n
  13. Oliba-olioa, irrigatzeko behar hainbat n
  14. Aluminio papera behar hainbat n

sReceta online en: