Hegaluzea tomate gazi-gozoak eta kale hostoekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Hegaluzea tomate gazi-gozoak eta kale hostoekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Hegaluze freskoa prestatzeko: Hegaluzea 180 gramoko zatietan moztu, gutxi gora behera. Tomate gazi-gozoak prestatzeko: Tomateak 10 segundoz olioan frijitu, 180 gradutan, azala kentzeko errazagoak izan daitezen. Zartagin batean tomateak eta eztia bota, segundo batzuez karamelizatu eta ozpinarekin desglasatu. Egosten bukatu bi minutu eta gatza eta oreganoa bota. Kale hostoak prestatzeko: Labea 220 gradutan berotzen jarri, kale hostoak oliba-olioarekin margotu eta 5 minutuz labean erre. Amaitzeko eta aurkezteko: Plater liso batean tomate gazi-gozoak jarri, eta horien gainean hegaluzea. Hegaluzeari gatza bota eta zartagin batean gorritu alde bietatik, barnealdea arrosa utziz. Kaleko chipekin amaituko dugu.

Ingredientes (4 personas)

  1. 600 g hegaluze freskoa
  2. 32 ale cherry tomate
  3. 300 g ekilore-olio
  4. Eztia
  5. Sagar-ozpina
  6. Oreganoa
  7. Gatza
  8. 2 ale kale fresko
  9. 10 g oliba-olio

sReceta online en: