Kalabaza-krepeak Halloween egunerako
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Precio baix
- Precio baix
- Nutri-score

Modo de preparación
Katilu batera bota bi irinak, azukrea, legamia, kanela,
jengibrea hautsean eta gatza.
Arrautza pixkanaka irabiatu eta bota esnea, kalabaza-purea eta olioa. Nahastu
ore uniformea lortu arte.
Bota orea irin-nahasteari eta irabiatu ore homogeneoa lortu arte.
Zartagina pixka bat koipeztatu eta bota orea
nahi duzun tamainako opiltxoak egiteko.
Opiltxoak kozinatu 2 minutuz edo
burbuilak egiten hasi arte. Buelta eman eta kozinatzen amaitu.
Txokolate urtu pixka batekin zerbitzatu.
Ingredientes (4 personas)
- -100 g irinn
- -70 g espelta-irinn
- -25 g azukren
- -2 koilaratxo legamia hautseann
- -1 koilaratxo kanela edo jengibre hautsean, n
- -Gatz pixka batn
- -250 ml esnen
- -200 g kalabaza-purenn
- -2 koilaratxo ekilore-olio, n
- -1 arrautzan
- Txokolatearekin zerbitzatu
sReceta online en:
