Kordobako salmorejoa sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Kordobako salmorejoa sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Edalontzian tomateak eta baratxuriak jarriko ditugu, eta programatuko dugu minutu 1 abiadura 7an. Saskiaren laguntzarekin, lortutako nahasketa bilduko dugu (espatularekin, behar badugu), eta edalontzira berriro botako dugu. Ogia zatietan gehituko dugu, eta espatularekin irabiatuko dugu. 10 minutuz jalkitzen utz ezazu. Oliba-olioa, Jerezko ozpina eta gatza gehituko ditugu, eta programatuko ditugu 3 minutu abiadura 9an. Salmorejoa botako duguontzi batean, eta hozkailuan hozten utziko dugu (egokiena egun batetik bestera uztea da). Salmorejoa zerbitzatuko dugu urdaiazpiko-ondu zatitxoekin, arrautza gogortu eta xehatuarekin, eta ogi-txigorkiekin.

Ingredientes (6 personas)

  1. 750 g madari-tomate, oso helduak n
  2. 2 baratxuri-ale
  3. 150 g ogi gogor n
  4. 200 g oliba-olio n
  5. 20 g Jerezko ozpin n
  6. Gatza nahierara n
  7. Urdaiazpiko ondua zatitxoetan, zerbitzatzeko (aukerakoa) n
  8. 2 arrautza gogortu, xehatuta zerbitzatzeko (aukerakoa) n
  9. Ogi-txigorkiak, zerbitzatzeko (aukerakoa) n

sReceta online en: