Kordobako salmorejoa sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Edalontzian tomateak eta baratxuriak jarriko ditugu, eta programatuko dugu minutu 1 abiadura 7an. Saskiaren laguntzarekin, lortutako nahasketa bilduko dugu (espatularekin, behar badugu), eta edalontzira berriro botako dugu.
Ogia zatietan gehituko dugu, eta espatularekin irabiatuko dugu. 10 minutuz jalkitzen utz ezazu.
Oliba-olioa, Jerezko ozpina eta gatza gehituko ditugu, eta programatuko ditugu 3 minutu abiadura 9an.
Salmorejoa botako duguontzi batean, eta hozkailuan hozten utziko dugu (egokiena egun batetik bestera uztea da).
Salmorejoa zerbitzatuko dugu urdaiazpiko-ondu zatitxoekin, arrautza gogortu eta xehatuarekin, eta ogi-txigorkiekin.
Ingredientes (6 personas)
- 750 g madari-tomate, oso helduak n
- 2 baratxuri-ale
- 150 g ogi gogor n
- 200 g oliba-olio n
- 20 g Jerezko ozpin n
- Gatza nahierara n
- Urdaiazpiko ondua zatitxoetan, zerbitzatzeko (aukerakoa) n
- 2 arrautza gogortu, xehatuta zerbitzatzeko (aukerakoa) n
- Ogi-txigorkiak, zerbitzatzeko (aukerakoa) n
sReceta online en:
