Kuiatxo-krema sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Kuiatxoa, porrua eta martorria zatietan moztuko ditugu, eta edalontzian jarriko ditugu. Oliba-olioa gehituko dugu, eta dena arin frijituko dugu 5 minutuz 120 ºC-tara, eta abiadura 2an.
Ura eta gatza edalontzira bota eta programatuko ditugu 30 minutu 100 ºC -tara, eta abiadura 2an.
Dena txikituko dugu 2 minutuz; pixkana egin beharko dugu, abiadura 3-tik abiadura 7ra arte.
Oharra: Errezetan agintzen diren kantitateak errespetatu behar dira, edalontziaren edukiera gainditu gabe. Krema txikitzeko, abiadura doituko dugu pixkanaka eta segundo batzuk itxarongo dugu tapa kendu aurretik likidoa oreka dadin.
Ingredientes (5 personas)
- 700 g kuiatxo n
- 200 g porru n
- Martorria (aukerakoa) n
- 55 g oliba-olio n
- 700 g ur n
- Gatza nahierara n
sReceta online en:
