Labneh gazta
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Nahastu jogurta eta gatza katilu batean.
Beste katilu batean, zabaldu oihal bat eta sartu jogurta barruan.
Lotu ondo oihalaren muturrak sukaldeko hari batekin, fardo bat osatuz.
Zintzilikatu fardoa harraskaren edo katilu baten gainean eta utzi eskegita 12 eta 16 ordu bitartean.
Jarri xukatutako gazta katilu batean, egin zati txikiak eta erantsi oliba-olio apur bat, usain-belarrak eta olibak.
Zerbitzatu zure gogoko ogiarekin batera eta nahi baduzu, gazta-taula batean, beste gazta batzuekin batera.
Ingredientes (8 personas)
- Jogurt greziarra. 500 g edo 4 jogurt.
- 1/2 koilarakadatxo gatz
- Oliba-olioa
- 1 koilarakadatxo usain-belar
- Oliba beltzak, berdeak eta gorriak (guztira, 8 ale)
- Pita ogia edo ogi txigortua, osagarri gisa
sReceta online en:
