Limoi eta merenge tarta sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Limoi eta merenge tarta sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Aurrez berotuko dugu labea 180 °C-tan. Ore hautsia zabalduko dugu eta estali egingo dugu hondo ateragarria duen molde baten zorua eta aldeak. Orea pikatuko dugu sardexka batekin. 15 minutuz labekatuko dugu. Gerorako gordeko ditugu. Osagai-ontzira gehituko ditugu kremarako osagai guztiak eta programatuko dugu 10 minutu a 100 °C eta abiadura 3. Krema, artean beroa, ore hautsi jada egosiaren gainera botako dugu. Garbitu eta oso ongi lehortuko ditugu. Irabiagailua sartuko dugu. Merengea prestatuko dugu: Gehituko ditugu zuringoak, limoi tantak, gatza eta programatuko dugu 5 minutu honela abiadura 4. Programatutako denbora bukatzeko 30 segundo falta direnean, azukrea gehituko dugu taparen zulotik. Merengea botako dugu limoi-kremaren gainera. Azukrearekin hautseztatuko dugu eta labekatuko 180 ºC-tan 10 minutu edo gorrituta egon arte.

Ingredientes (8 personas)

  1. ore hautsi 1n
  2. Kremarako: n
  3. 4 gorringo n
  4. 200 g ur n
  5. 50 g maizena n
  6. 150 g azukre n
  7. 45 g limoi-zuku n
  8. 40 g gurin n
  9. Merengerako: n
  10. 4 arrautza zuringo n
  11. Limoi tanta batzuk n
  12. gatz pittin 1 n
  13. 60 g azukre
  14. Hautseztatzeko azukrea n

sReceta online en: