Limoi eta merenge tarta sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Aurrez berotuko dugu labea 180 °C-tan.
Ore hautsia zabalduko dugu eta estali egingo dugu hondo ateragarria duen molde baten zorua eta aldeak. Orea pikatuko dugu sardexka batekin. 15 minutuz labekatuko dugu. Gerorako gordeko ditugu.
Osagai-ontzira gehituko ditugu kremarako osagai guztiak eta programatuko dugu 10 minutu a 100 °C eta abiadura 3. Krema, artean beroa, ore hautsi jada egosiaren gainera botako dugu.
Garbitu eta oso ongi lehortuko ditugu. Irabiagailua sartuko dugu.
Merengea prestatuko dugu: Gehituko ditugu zuringoak, limoi tantak, gatza eta programatuko dugu 5 minutu honela abiadura 4. Programatutako denbora bukatzeko 30 segundo falta direnean, azukrea gehituko dugu taparen zulotik.
Merengea botako dugu limoi-kremaren gainera. Azukrearekin hautseztatuko dugu eta labekatuko 180 ºC-tan 10 minutu edo gorrituta egon arte.
Ingredientes (8 personas)
- ore hautsi 1n
- Kremarako: n
- 4 gorringo n
- 200 g ur n
- 50 g maizena n
- 150 g azukre n
- 45 g limoi-zuku n
- 40 g gurin n
- Merengerako: n
- 4 arrautza zuringo n
- Limoi tanta batzuk n
- gatz pittin 1 n
- 60 g azukre
- Hautseztatzeko azukrea n
sReceta online en:
