Lupia gatzetan, sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Lupia gatzetan, sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Ura edalontzira botako dugu, eta 10 minutuz1. abiaduran eta 100 °C-ra kozinatzekoprogramatuko dugu. Gatz-geruza bat botako dugu lurrunezko erretilura(handienera), eta lupia(k) jarriko dugu (dizkiogu) bertan, gatzez estalita (ondo zapalduko dugu). 30 minutuz kozinatzeko programatuko dugu (400 g-ko bi lupiak) edo 40 minutuz (800 g-ko lupia)lurrun-funtzioan. Gatz-geruza apurtu eta lupiak aterako ditugu. Aholkua: patatak lurrunetan zerbitza daitezke osagarri moduan.

Ingredientes (2 personas)

  1. 1000 g ur
  2. 1000 g gatz lodi
  3. 800 g-ko lupia (edo 400 g-ko 2 lupia)

sReceta online en: