Lupia gatzetan, sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Ura edalontzira botako dugu, eta 10 minutuz1. abiaduran eta 100 °C-ra kozinatzekoprogramatuko dugu.
Gatz-geruza bat botako dugu lurrunezko erretilura(handienera), eta lupia(k) jarriko dugu (dizkiogu) bertan, gatzez estalita (ondo zapalduko dugu).
30 minutuz kozinatzeko programatuko dugu (400 g-ko bi lupiak) edo 40 minutuz (800 g-ko lupia)lurrun-funtzioan. Gatz-geruza apurtu eta lupiak aterako ditugu.
Aholkua: patatak lurrunetan zerbitza daitezke osagarri moduan.
Ingredientes (2 personas)
- 1000 g ur
- 1000 g gatz lodi
- 800 g-ko lupia (edo 400 g-ko 2 lupia)
sReceta online en:
