Makarroi frantsesak sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad alta
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora
Modo de preparación
Bota 325 g azukre edalontzira eta hautseztatu 35 segundoz 11. abiaduran. Kendu eta gorde.
Bota arbendolak eta hautseztatu 45 segundoz11.abiaduran.
Bota gordetako azukreaeta 15 segundoz 6. abiaduran kozinatzeko programatu. Espatula erabili hobeto nahasteko eta edalontziaren paretetan metatuta dagoena beherantz bultzatzeko. 15 segundoz6. abiaduran kozinatzekoprogramatu berriro.
Edalontzitik azukre eta arbendol nahastea atera eta bahetik edo txanotik pasa. Bahetu berriro. Gorde.
Edalontzia garbitu eta ondo lehortu. Jarri irabiagailua eta koilaratxo bat azukre eta zuringoak bota. 3 minutuz 4. abiadurankozinatzeko programatu. Programatutako denbora amaitzeko minutu bat falta denean, geratzen den azukrea (20 g inguru) eta elikagai-koloratzailea bota.
Jarri zuringoak ontzi batean eta bota arbendol eta azukre nahastea. Espatula batekin nahastu (zirkulu-formako mugimenduekin) distiratsu eta pikorrik gabe geratu arte.
Prestatu pastelgintzako mahuka 1 cm diametroko aho-mutur leun batekin, eta prestakinarekin bete. Landare-paperarekin estalitako erretilu batean 2-3 cm diametro inguruko botoi txikiak egin.
Utzi 30 minutuz labera sartu aurretik.
Labea aurretik berotu 150 °C-ra.
Gero, sartu erretilua 13-15 minutuz. Hozten utzi (landare-papera erraz desitsasteko gero). Sartu betegarria nahierara makarroi frantsesen artean.
Oharra: errezeta hau benetako erronka bat dasukaldari profesionalentzat! Garrantzitsua da pauso guztiak zehatz-mehatz betetzea. Lehenbizikoan ondo ateratzen ez bada, ez etsi!
Ingredientes (10 personas)
- 325 g + 25 g azukre n
- 125 g arbendol zuritu n
- 100 g zuringo (±3) giro tenperaturan n
- elikagai-koloratzailea nahierara (aukerakoa) n
- landare-papera n
- betegarria nahierara n
sReceta online en:
