Meloi zopa hotza urdaiazpiko zatiekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad per a principiants
Tiempo
Menys de 30 minuts
Precio baix
Precio baix
Nutri-score

Descargar

kcal
413 21%
Azúcares
11,8 13%
Grasas
24,2 35%
Grasas saturadas
3,20 16%
Sal
1,24 21%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Moztu meloia. Gorde. Jarri ogia bol batean eta bota ura gainean. Gorde. Jarri almendrak irabiagailu baten ontzian, eta birrindu irin fin bat bezala geratu arte. Gehitu baratxuria eta meloia zatika moztuta, eta birrindu testura fin eta pikorrik gabea lortu arte. Gehitu ura, oliba-olioa, ozpina, ogia, gatza eta mendafina eta birrindu berriro testura leuna lortu arte. Nahi dugun ontzira pasatu eta hozkailuan edukiko dugu gutxienez 5 orduz. Zerbitzatu olio-tanta batzuekin, urdaiazpikoarekin, mendafinarekin eta albakarekin batera.  
Sasoiko fruta hartzeko beste modu bat, udarako zopa hotz perfektua. Nutrizio-kalitate handiko osagaien nahasketa askotarikoa, hala nola meloi, almendra edo gure oliba-olio birjinaren nahasketa. Nutrizio-propietateak. Meloian C bitamina, azido folikoa eta potasioa nabarmentzen dira. Almendrek koipe kardio-osasungarriak, (oliba-olio birjinak bezala), proteinak, E bitamina, azido folikoa, kaltzioa, burdina, potasioa, magnesioa, fosforoa eta zinka ematen dituzte. Egokia da. Beganoak, hautazkoa den urdaiazpikorik gabe. Trikimailua. Are gehiago hobetzen du errezetaren nutrizio-kalitatea ogi integrala erabiliz.

Ingredientes (4 personas)

  1. -t80 g almendra zuritunn
  2. -t700 g meloin
  3. -t1 baratxurin
  4. -t150 g ogin
  5. -t750 ml urn
  6. -t50 ml oliba-olio birjinan
  7. -t80 ml ozpinn
  8. -tgatzan
  9. -t5 mendafin-hoston
  10. -tAlbaka n
  11. -tUrdaiazpikoa

sReceta online en: