Meloi zopa hotza urdaiazpiko zatiekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Precio baix
- Precio baix
- Nutri-score
- kcal
- 413 21%
- Azúcares
- 11,8 13%
- Grasas
- 24,2 35%
- Grasas saturadas
- 3,20 16%
- Sal
- 1,24 21%
Modo de preparación
Moztu meloia. Gorde.
Jarri ogia bol batean eta bota ura gainean. Gorde.
Jarri almendrak irabiagailu baten ontzian, eta birrindu irin fin bat bezala geratu arte. Gehitu baratxuria eta meloia zatika moztuta, eta birrindu testura fin eta pikorrik gabea lortu arte. Gehitu ura, oliba-olioa, ozpina, ogia, gatza eta mendafina eta birrindu berriro testura leuna lortu arte.
Nahi dugun ontzira pasatu eta hozkailuan edukiko dugu gutxienez 5 orduz.
Zerbitzatu olio-tanta batzuekin, urdaiazpikoarekin, mendafinarekin eta albakarekin batera.
Sasoiko fruta hartzeko beste modu bat, udarako zopa hotz perfektua. Nutrizio-kalitate handiko osagaien nahasketa askotarikoa, hala nola meloi, almendra edo gure oliba-olio birjinaren nahasketa. Nutrizio-propietateak. Meloian C bitamina, azido folikoa eta potasioa nabarmentzen dira. Almendrek koipe kardio-osasungarriak, (oliba-olio birjinak bezala), proteinak, E bitamina, azido folikoa, kaltzioa, burdina, potasioa, magnesioa, fosforoa eta zinka ematen dituzte. Egokia da. Beganoak, hautazkoa den urdaiazpikorik gabe. Trikimailua. Are gehiago hobetzen du errezetaren nutrizio-kalitatea ogi integrala erabiliz.
Ingredientes (4 personas)
- -t80 g almendra zuritunn
- -t700 g meloin
- -t1 baratxurin
- -t150 g ogin
- -t750 ml urn
- -t50 ml oliba-olio birjinan
- -t80 ml ozpinn
- -tgatzan
- -t5 mendafin-hoston
- -tAlbaka n
- -tUrdaiazpikoa
sReceta online en:
