Minestrone zopa sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Edalontzian tipula zatietan jarri eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzaz, edalontziaren paretetan pilatu diren hondarrak beherantz kenduko ditugu.
Oliba-olioa gehituko dugu, eta programatuko ditugu 5 minutu 120 °C-tara, eta abiadura 2an.
Azenarioak, patatak eta kuiatxoa zati txikietan moztuta gehituko ditugu. Ura, barazki-salda, eta gatza eta piperbeltza nahierara bota eta programatuko ditugu 14 minutu 100 °C-tara Alderantzizko Biraketan, eta abiadura 1ean.
Ilarrak eta espinakak gehitu eta programatuko ditugu 4 minutu 100 °C-tara Alderantzizko Biraketan, eta abiadura 1ean.
Pasta bota eta programatuko dugu ontzian agintzen den denbora (5 minutu, gutxi gorabehera) 100 °C-tara Alderantzizko Biraketan, eta abiadura 1ean.
Leka egosiak gehitu eta programatuko ditugu 2 minutu gehiago 100 °C-tara Alderantzizko Biraketan, eta abiadura 1ean.
Zopa zerbitzatuko dugu oliba-olio apur batekin, eta gazta parmesano xerratutarekin.
Oharra: Minestrone zopa berehala zerbitzatu behar da barazkiak eta pasta gehiegi egosita egon ez daitezen, eta testura ahoan desatsegina ez izateko.
Ingredientes (7 personas)
- 100 g tipula n
- 35 g oliba-olio n
- 200 g azenario n
- 200 g patata n
- 200 g kuiatxo (zuritu gabe) n
- 1200 g ur n
- Barazki-salda 1 n
- Gatza nahierara n
- Piperbeltz nahierara n
- 100 g ilar n
- 50 g espinaka baby freskoak n
- 80 g makarroi fin pasta n
- 120 g leka egosiak
- Oliba-olio apur bat (aukerakoa) n
- Gazta parmesano, xerratuta (aukerakoa) n
sReceta online en:
