Minestrone zopa sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Minestrone zopa sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Edalontzian tipula zatietan jarri eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzaz, edalontziaren paretetan pilatu diren hondarrak beherantz kenduko ditugu. Oliba-olioa gehituko dugu, eta programatuko ditugu 5 minutu 120 °C-tara, eta abiadura 2an. Azenarioak, patatak eta kuiatxoa zati txikietan moztuta gehituko ditugu. Ura, barazki-salda, eta gatza eta piperbeltza nahierara bota eta programatuko ditugu 14 minutu 100 °C-tara Alderantzizko Biraketan, eta abiadura 1ean. Ilarrak eta espinakak gehitu eta programatuko ditugu 4 minutu 100 °C-tara Alderantzizko Biraketan, eta abiadura 1ean. Pasta bota eta programatuko dugu ontzian agintzen den denbora (5 minutu, gutxi gorabehera) 100 °C-tara Alderantzizko Biraketan, eta abiadura 1ean. Leka egosiak gehitu eta programatuko ditugu 2 minutu gehiago 100 °C-tara Alderantzizko Biraketan, eta abiadura 1ean. Zopa zerbitzatuko dugu oliba-olio apur batekin, eta gazta parmesano xerratutarekin. Oharra: Minestrone zopa berehala zerbitzatu behar da barazkiak eta pasta gehiegi egosita egon ez daitezen, eta testura ahoan desatsegina ez izateko.

Ingredientes (7 personas)

  1. 100 g tipula n
  2. 35 g oliba-olio n
  3. 200 g azenario n
  4. 200 g patata n
  5. 200 g kuiatxo (zuritu gabe) n
  6. 1200 g ur n
  7. Barazki-salda 1 n
  8. Gatza nahierara n
  9. Piperbeltz nahierara n
  10. 100 g ilar n
  11. 50 g espinaka baby freskoak n
  12. 80 g makarroi fin pasta n
  13. 120 g leka egosiak
  14. Oliba-olio apur bat (aukerakoa) n
  15. Gazta parmesano, xerratuta (aukerakoa) n

sReceta online en: