Muffinak, mugurdi eta ahabienak sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Aurrez berotuko dugu labea 190 °C-tan.
Ontzian azukrea botako dugu, esnea, arrautzak, gurina eta olioa, eta programatuko dugu minutu 1 eta abiadura 5.
Gehituko dugu irina, legamia eta bikarbonatoa, eta dena nahasiko dugu 30 segundo eta abiadura 3. Beharrezkoa bada, espatularekin eragin.
Beste ontzi batean, masusta gorri eta ahabi freskoak hautseztatuko ditugu irin pixka batekin. Ontzian prestatutakoari gehituko diogu eta denak nahasiko ditugu leunki espatularekin.
12 paperezko molde jarriko ditugu moldeetan madalenenak eta koilara batekin orea moldeetara botako dugu.
20 minutuz-edo labean erre. Hozten utzi zerbitzatu aurretik.
Aholkua: Azukre-hautsarekin hautseztatu zerbitzatu aurretik.
Ingredientes (6 personas)
- 150 g azukre n
- 100 g esne n
- 2 arrautza n
- 50 g gurin giro tenperaturan n
- 50 g olio (edozein, oliba-olioa izan ezik) n
- 200 g irin legamiarekin
- kafe-koilarakadatxo 1 arrasean legami-hautsa n
- ½ kafe-koilarakadatxo sodio bikarbonato n
- 125 g masusta gorri eta ahabi fresko n
- Irina hautseztatzeko n
- Paperezko moldeak n
sReceta online en:
