Pikillo-hummus errezeta, Nafarroako txahal-hanburgesa eta Idiazabal gaztarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Precio mitjà
Precio mitjà
Pikillo-hummus errezeta, Nafarroako txahal-hanburgesa eta Idiazabal gaztarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Hummusa prestatzeko: 1.-Txikitu xukatutako txitxirioak eta gehitu baratxuria eta limoi-zukua. 2.-Gehitu tahinia, koilarakada bat olio, kuminoa eta gatza. 3.-Gehitu salda pixkanaka, nahi den testura lortu arte. Puntu honetan hummus tradizional bat izango genuke. 4.-Gehitu piperrak eta txikitu. Gatza zuzendu. 5.-Zerbitzatu piperrauts eta olio pixka batekin gainetik. Hanburgesa prestatzeko: 1.-Lehenik, moztu ogia erditik eta xigortu barruko aldetik zartaginean jarrita, oliba-olio birjina estra pixka batekin. 2.-Zartagin batean, olio pixka batekin, gehitu txahal-hanburgesa eta egin minutu bat alde bakoitzetik, kanpoaldea txigortua eta barrualdea gustukoen duzun puntuan egon arte. Buelta ematean, Idiazabal gazta gehitu gainean, bigundu dadin. 3.-Jarri pikillo-hummus base bat ogiaren beheko aldean, gehitu kimuak, hanburgesa gaztarekin eta zerbitzatu hummusarekin. TRESNAK: -Irabiagailua -Xukadera -Katilua -Zartagina edo plantxa

Ingredientes (4 personas)

  1. <b>Pikillo-hummusa egiteko</b>
  2. •t200gr txitxirio egosiakn
  3. •tLimoi 1/2-ko zukuann
  4. •tBaso 1 barazki-saldan
  5. •t2 tahini koilaratxo
  6. n•t3 pikillo-piper erre
  7. n•tBaratxuri 1
  8. n•t2 koilarakada oliba-olio birjina estra
  9. n•tKuminoa
  10. n•tPiperrautsa
  11. n•tOliba-olio birjina estra
  12.  
  13. <b>Hanburgesa egiteko</b>
  14. •tNafarroako txahal-hanburgesan
  15. n•tKristal-ogia
  16. n•tPikillo-hummusa
  17. n•tOliba-olio birjina estran
  18. •tKimuakn
  19. •tIdiazabal gazta

sReceta online en: