Pizza margarita sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- D'1 a 2 hores

Modo de preparación
Orea prestatuko dugu: edalontzian irina, legamia, azukrea, eta gatza jarri, eta nahastuko ditugu 15 segundoz abiadura 5ean.
Oliba-olioa, ura eta arrautza gehituko ditugu, eta programatuko ditugu 2 minutu Oratu Funtzioan. Orea ontzi batean jarri, oihal batekin estali, eta jalkitzen utziko dugu ordu batez.
Labea aurretik berotuko dugu 200 °C-tara.
Azal lau bat irinarekin hautseztatuko dugu eta, arrabol baten laguntzarekin, orea tenkatuko dugu. Tenkatuta dagoenean, laberako erretilu edo azpila batean jarriko dugu. Orea oso fina geratu arte tenkatzea da egokiena, bere lodiera labean handiagotuko baita.
Tomate-saltsa pizzaren oinarritik banatu eta gazta birrinduarekin estaliko dugu.
Pizza 20-25 minutuz labekatuko dugu (zuzenean laberako erretiluaren gainean edo laberako paperaz forratuta).
Zerbitzatu baino lehen, oregano lehorrarekin hautseztatuko dugu.
Aholkua: Tomate-saltsa soberan egoten bada, beste plater batzuei zapore gehiago emateko aprobetxa dezakegu, edo espagetiak tomate-saltsa eta gazta parmesano birrinduarekin prestatzeko, adibidez.
Ingredientes (5 personas)
- Orerako:
- 500 g irin, legamia gabe
- 25 g ogi-legamia fresko
- Azukre apur 1 n
- Gatza nahierara
- 30 g oliba-olio
- 200 g ur
- Arrautz 1
- Hautseztatzeko irina
- Estaldurarako: n
- 750 g tomate-saltsa.
- 250 g mozzarella-gazta birrindua n
- Oregano nahierara n
- Laberako papera (aukerakoa) n
sReceta online en:
