Tomate-zopa arrautzarekin, sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Edalontzian tipula zatietan eta baratxuri-aleak gehituko ditugu, eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa.
Oliba-olioa botako dugu, eta guztia arin frijituko dugu 5 minutuz 120 ºC-tara, eta abiadura 2an.
Tomate zuritu eta zatituta, ura, barazki-salda, azukrea eta gatza nahierara gehituko ditugu, eta programatuko ditugu 25 minutu 100 °C-tara, eta abiadura 2an.
Nahasketa 2 minutuz txikituko dugu: abiadura 3an hasiko gara, eta pixkanaka gorantz joango gara abiadura 8ra arte.
Arrautza irabiatuko dugu beste ontzi batean. Programatuko dugu minutu 1 abiadura 4an eta, makina lanean dabilela, arrautza irabiatuta estalkiaren zulotik botako dugu. Krema berehala zerbitzatuko dugu.
Aholkua: Zopa hau ogi txigortuarekin edo ogi-txigorkiekin batera zerbitzatuko dugu.
Oharra: Errezetan agintzen diren kantitateak errespetatu behar dira, edalontziaren edukiera gainditu gabe. Krema birrintzeko, pixkanaka doituko dugu abiadura eta segundo batzuk itxarongo ditugu tapa kendu aurretik, likidoa egonkortu dadin.
Ingredientes (5 personas)
- 300 g tipula n
- 3 baratxuri-ale n
- 45 g oliba-olio n
- 800 g tomate zurituta n
- 550 g ur n
- Barazki-salda ½ n
- Azukre-koilarakada sakon 1 n
- Gatza nahierara n
- Arrautza 1 n
sReceta online en:
