Txirlak marinel-erara sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Txirlak beratzen jarriko ditugu ur gazitan 30 minutuz, hondarra ken diezaiegun. Ura botako dugu eta txirlak gerorako utziko ditugu.
Edalontzian tipula zatituta eta baratxuria jarriko ditugu, eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa.
Oliba-olioa gehituko dugu eta programatuko ditugu 10 minutu 120 ºC-tara eta abiadura 2an.
Edalontzian, gehituko ditugu ardo zuria, arrain-salda eta gatza. Txirlak saskian jarriko ditugu, eta gatz apur bat botako dugu. Saskia edalontzian sartuko dugu eta programatuko ditugu 7 minutu Lurrun Funtzioan. Alde batera jarriko dugu saskia espatularekin eta gero erabiltzeko gordeko dugu.
Edalontzian irina eta perrexila xehatua bota eta programatuko ditugu 5 minutu 90ºC-tara, eta abiadura 2an; katilu neurgailua estalkiaren gainean makurtuta jarriko dugu lurrunketa errazteko.
Jarraian, programatuko ditugu 30 segundo abiadura 7an, abiadura pixkanaka-pixkanaka handituz.
Txirlak saltsarekin zerbitzatuko ditugu.
Ingredientes (5 personas)
- Txirlak beratzen jartzeko:
- 1 kg txirla
- 2000 g ur
- 10 g gatz
- Txirlak prestatzeko:
- 100 g tipula
- 3 baratxuri-ale
- 30 g oliba-olio
- 200 g ardo zuri
- 100 g arrain-salda
- Gatza nahierara
- 15 g irin, legamia gabe
- Perrexila xehatua nahierara
sReceta online en:
