Txirlak marinel-erara sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Txirlak marinel-erara sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Txirlak beratzen jarriko ditugu ur gazitan 30 minutuz, hondarra ken diezaiegun. Ura botako dugu eta txirlak gerorako utziko ditugu. Edalontzian tipula zatituta eta baratxuria jarriko ditugu, eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Oliba-olioa gehituko dugu eta programatuko ditugu 10 minutu 120 ºC-tara eta abiadura 2an. Edalontzian, gehituko ditugu ardo zuria, arrain-salda eta gatza. Txirlak saskian jarriko ditugu, eta gatz apur bat botako dugu. Saskia edalontzian sartuko dugu eta programatuko ditugu 7 minutu Lurrun Funtzioan. Alde batera jarriko dugu saskia espatularekin eta gero erabiltzeko gordeko dugu. Edalontzian irina eta perrexila xehatua bota eta programatuko ditugu 5 minutu 90ºC-tara, eta abiadura 2an; katilu neurgailua estalkiaren gainean makurtuta jarriko dugu lurrunketa errazteko. Jarraian, programatuko ditugu 30 segundo abiadura 7an, abiadura pixkanaka-pixkanaka handituz. Txirlak saltsarekin zerbitzatuko ditugu.

Ingredientes (5 personas)

  1. Txirlak beratzen jartzeko:
  2. 1 kg txirla
  3. 2000 g ur
  4. 10 g gatz
  5. Txirlak prestatzeko:
  6. 100 g tipula
  7. 3 baratxuri-ale
  8. 30 g oliba-olio
  9. 200 g ardo zuri
  10. 100 g arrain-salda
  11. Gatza nahierara
  12. 15 g irin, legamia gabe
  13. Perrexila xehatua nahierara

sReceta online en: