Amanida de cigrons, quinoa i pera en pot

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Precio
Precio
Amanida de cigrons, quinoa i pera en pot

Descargar

kcal
687 34%
Azúcares
28,56g 32%
Grasas
47,75g 68%
Grasas saturadas
6,20g 31%
Sal
1,06g 18%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Una manera d’emportar-nos l’amanida o de tenir-la preparada per avançat aprofitant els pots de qualsevol conserva que hàgim gastat. El vidre és un bon material com a recipient, ja que no hi ha risc que desprengui substàncies que passin als aliments, no transmet olors, no es degrada i es pot reutilitzar durant més temps. Talleu els cirerols per la meitat i la col llombarda en juliana i esfulleu i renteu l’enciam. Feu capes d’ingredients en un pot. Comenceu per la quinoa i seguiu pels cigrons, la col llombarda i els cirerols i acabeu amb l’enciam. Per a la vinagreta, talleu la pera a daus i les nous a trossets. Barregeu l’oli amb el vinagre, la mel i la sal, i afegiu-hi la fruita seca i la pera. A l’hora de consumir l’amanida, aboqueu la vinagreta al pot, tanqueu-lo i agiteu-lo. Recepta apta per a dietes vegetarianes. Si es prescindeix de la mel, és apta per a dietes veganes.
Ompliu bé el pot perquè el contacte amb l’aire sigui mínim, i porteu la vinagreta a part per afegir-la just en el moment de consumir-la.

Ingredientes (1 personas)

  1. 30 g quinoa cocida
  2. 40 g garbanzos cocidos
  3. 75 g brotes de lechuga
  4. 75 g lombarda
  5. 20 g tomate cherry

Vinagreta de frutos secos

  1. 0.5 pera
  2. 4 unidades nueces
  3. 16 unidades pistachos
  4. 30 ml aceite de oliva virgen extra
  5. 10 ml vinagre de manzana
  6. 5 g miel
  7. 1 pizca sal

sReceta online en: