Amanida de cigrons, quinoa i pera en pot
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo
- Precio
- Precio
- kcal
- 687 34%
- Azúcares
- 28,56g 32%
- Grasas
- 47,75g 68%
- Grasas saturadas
- 6,20g 31%
- Sal
- 1,06g 18%
Modo de preparación
Una manera d’emportar-nos l’amanida o de tenir-la preparada per avançat aprofitant els pots de qualsevol conserva que hàgim gastat.
El vidre és un bon material com a recipient, ja que no hi ha risc que desprengui substàncies que passin als aliments, no transmet olors, no es degrada i es pot reutilitzar durant més temps.
Talleu els cirerols per la meitat i la col llombarda en juliana i esfulleu i renteu l’enciam.
Feu capes d’ingredients en un pot. Comenceu per la quinoa i seguiu pels cigrons, la col llombarda i els cirerols i acabeu amb l’enciam.
Per a la vinagreta, talleu la pera a daus i les nous a trossets.
Barregeu l’oli amb el vinagre, la mel i la sal, i afegiu-hi la fruita seca i la pera.
A l’hora de consumir l’amanida, aboqueu la vinagreta al pot, tanqueu-lo i agiteu-lo.
Recepta apta per a dietes vegetarianes.
Si es prescindeix de la mel, és apta per a dietes veganes.
Ompliu bé el pot perquè el contacte amb l’aire sigui mínim, i porteu la vinagreta a part per afegir-la just en el moment de consumir-la.
Ingredientes (1 personas)
- 30 g quinoa cocida
- 40 g garbanzos cocidos
- 75 g brotes de lechuga
- 75 g lombarda
- 20 g tomate cherry
Vinagreta de frutos secos
- 0.5 pera
- 4 unidades nueces
- 16 unidades pistachos
- 30 ml aceite de oliva virgen extra
- 10 ml vinagre de manzana
- 5 g miel
- 1 pizca sal
sReceta online en:
